Access Bars Facelift


In de mate waarin je houdt van jezelf, kan je je openstellen voor de liefde van anderen. 


Hoe werkt deze Facelift?

Je decolleté, hals en gelaat worden aangeraakt op een zeer zachte manier waarbij een specifieke energie gaat stromen. Deze energie stroomt door van het gelaat naar het ganse lichaam. Zo worden via deze aanrakingen weefsels, klieren en organen van het hele lichaam bereikt. Het proces dat het verschijnen van veroudering op het gezicht kan omkeren en soortgelijke effecten kan creëren in het hele lichaam.

De stroom van je energie bepaalt hoe je er uit ziet. Dat kan je duidelijk zien aan mensen die verliefd zijn. Die zien er dan ineens veel jonger uit. Dit is hetzelfde soort verandering dat in jouw lichaam zichtbaar gebeurt door deze behandeling.

Tegelijkertijd heeft deze behandeling een impact op jouw denkwijze over het ouder worden. Doordat er iets anders energetisch op gang gebracht wordt, lossen beperkende gedachten en gezichtspunten die je hebt over jouw lichaam, op. Je kan dus makkelijker een beetje meer verliefd worden op jezelf waardoor je uitstraling jonger en frisser wordt... zoals bij elke verliefdheid.

Dit is een poort naar zelfliefde.

De Access Energetische Facelift werkt in op de gelaatsspanning. Het brengt de gelaatsspieren tot rust wat je gelaat verzacht. Die spieren hebben hun inwerking op onze huid en onze uitstraling. Het zet ook een stofwisseling op gang waardoor de cellen revitaliseren van binnen uit. Daardoor is het mogelijk dat fijne lijntjes en rimpels zachter worden en verminderen.

Ons gelaat telt 43 spieren die samen meer dan 7000 gelaatsuitdrukkingen aansturen. Heel vaak houden mensen langdurig bepaalde spieren gespannen. Dit zorgt ervoor dat ontspanning ver zoek is. Zelfs tijdens de slaap gaan vaak de kaken knellen. Kaken hebben een behoorlijke kracht. Ze kunnen tot 90 kg knijpen. Deze aanhoudende spierspanning zet een heel watervaleffect op gang van allerlei gevolgkwalen. Zo zijn pijn in de hals, hoofdpijn, vermoeidheid op de ogen en zelfs een druk op de keel, druk op de borst en een druk op je schedeldak daar enkele van.

Maar die aanhoudende spanning geeft je lichaam ook een stress signaal wat zijn effect heeft op je hormonale stofhuishouding. Enkel de lachspier, mag wat vaker aangespannen worden. Of je dit nu wilsmatig doet of spontaan... het werkt. De endorfineaanmaak wordt door deze spier aangestuurd en geactiveerd in de hersenen. Meer endorfine zorgt voor meer tevredenheid, een groter geluksgevoel, je staat positiever in het leven, je immuunsysteem krijgt een boost, je krijgt meer energie en het werkt ook pijnstillend. Dat is waarom lachtherapie ook écht werkt. Dus... zet die glimlach wat vaker op je gelaat.


Wat brengt het je?

 • rust, zeer ontspannend voor gelaat, lichaam en geest
 • stress release
 • acceptatie en zelfliefde, zachtheid
 • een fijne lichaamsbeleving
 • ervaar dankbaarheid voor jouw lichaam
 • zichtbaar verzachten van het gelaat
 • minder diepe rimpels en fijne lijntjes, stevigere huid
 • een mooie glow op je gelaat
 • een gezonde en vitale uitstraling
 • inwerking op organen en botstructuur
 • inwerking op cellulair niveau
 • energieker, meer focus, helder van geest
 • 32 andere lichaamsprocessen komen op gang oa trauma verwerking, mentale en fysieke Detox, blokkades opruimen,...
 • het werkt van binnen naar buiten.

Het is een verbazingwekkend proces dat de verschijning van veroudering op het gezicht kan keren en tegelijk een soortgelijk effect heeft op het hele lichaam. Dat vind ik een handig en fijn meegenomen effect van deze behandeling. Wat voor mij véél belangrijker is, is de acceptatie van je eigen lichamelijkheid. Dat er meer zelfliefde mag komen waardoor je jezelf minder gaat veroordelen en afschrijven. Wanneer we die kering kunnen maken, gaan we ook anderen minder be- en veroordelen. Dit brengt  een andere trilling in ons leven. En mensen zijn energetische zenders en ontvangers. De trilling die jij uitstuurt, is de trilling die jij ontvangt. Er zullen mensen op je pad komen die, net als jij, in zachtheid en zonder oordelen de schoonheid in de ander en zichzelf zien. Hoe fijn is het om je met deze mensen te omringen? Ik kan het je zeggen... HEEEEEEEL fijn en dat gun ik iedereen!