Ik ben Tom en dit is mijn verhaal...

Na 5 jaar achter de schermen opleidingen te volgen en actief mee te bouwen aan onze Inner Sparkle praktijk, ben ik vaak verwonderd geweest over de mooie resultaten die merkbaar en voelbaar waren in het werk van mijn vrouw. Gedurende die jaren heb ik de tijd genomen om een hele waaier cursussen en opleidingen te volgen vanuit nieuwsgierigheid en de behoefte mezelf te ontplooien als mens. Dit was zo bijzonder en intens dat ik een diepere laag in mijn zijnskwaliteit ontdekte. 

De vele cursussen in massagetherapie en energetisch werk die ik samen met mijn vrouw deed waren leerrijk, boeiend en zorgde ook voor een heel intense verdieping in onze relatie als koppel, maar zeker ook voor mij als mens omdat dit mij een andere kijk op het leven heeft gegeven. En door dit samen te doen en deze kwaliteit te ervaren, groeide de droom om samen onze Inner Sparkle tot een begrip te maken waarbij persoonlijke ontwikkeling, wel-being en goed in je vel zitten de centrale thema's zijn.

In mijn zoektocht naar meer verdieping in lichaamswerk ontdekte ik Cranio-Sacraal therapie. Eerst las ik enkele heel interessante boeken en al snel was mijn interesse en verlangen naar de ervaring van dit werk gewekt. Ik schreef me in voor een opleiding. Het was een degelijke en dure opleiding. Het kostenplaatje was erg hoog en dus ging ik dit maal zonder mijn trouwe cursuspartner deze opleiding doen. Eerst voelde dat wat onwennig, maar eenmaal de opleiding gestart was en ik vol verwondering de eerste stapjes zette in mijn opleiding, voelde ik diep vanbinnen dat dit zo helemaal mijn ding is. Hoe verder de opleiding vorderde hoe meer ik begeesterd raakte door deze bijzondere, fijne en zachte therapie. Ik was enorm onder de indruk van het resultaat van dit werk, van hoe goed je het kan voelen en vooral ook van hoeveel deugd dit doet. Het is heerlijk het ritme van het cranio-sacraal systeem te voelen in mijn handen. Heerlijk om spanning weg te werken en dit systeem te resetten om er zo voor te zorgen dat het lichaam weer helemaal tot ontplooiing kan komen. 

Dit maakt dat ik met heel wat ervaring en vanuit verwondering voor deze therapie vol begeestering en vuur dit in onze praktijk wil vormgeven zodat iedereen hier van kan genieten... groot en klein.

Groetjes, Tom šŸ˜Š