Body Soul Fusion

Ik vind het een heel bijzonder boek. Het slaagt erin om het energetische en spirituele te verbinden met het wetenschappelijke waardoor het tastbaar en werkbaar wordt. 

Wanneer je graag meer wil weten over resonantie, intentie, biofotonen, DNA en het kwantumveld, is dat een interessant boek. Vooral omdat dit alles is bij elkaar gebracht in een energetisch en spiritueel kader.

Het boek begint met het tot stand komen van het Soul Body Fushion-proces. Dat deel leest meer als een roman. Bij het lezen van dit deel van het boek, merkte ik bij mezelf dat er toch wat kritische gedachten in mijn hoofd het anker uitgooide om te blijven hangen. Maar hoe verder ik las in het boek, hoe meer die gedachten het anker ophaalde en als bootjes vervaagden als een stipje aan de horizon. Hoe meer het boek me meenam, hoe meer ik ging voelen dat de realiteit waarin we leven in ons hoofd, beperkt wordt doordat we als mens beperkt zijn in het begrijpen van alle dingen. We kunnen maar bevatten wat binnen onze mogelijkheden ligt. Het is een beetje hautain te denken dat alles enkel mogelijk is indien ons hoofd er weg mee weet. We zijn maar een stipje in het grote geheel en we weten maar een fractie. En dan is het heel fijn om te lezen hoe anderen zich kunnen openstellen voor dit niet-bevattende. Dat opende bij mij een deur. En die deur bracht me ergens waarvan ik niet wist wat dit kon... tot ik het mocht ervaren. En toen begon er een nieuw hoofdstuk in mijn leven waarin ineens alles wat energetisch was, wat ik ervoor ook al ervaarde, nu bestaansrecht kreeg in mijn hoofd.  Dat bewustzijn is zeker ook versterkt door de andere delen in het boek waar heel wat wetenschappelijk werk is in opgenomen, alsook getuigenissen van andere mensen. De praktische oefeningen in dit boek laat je dit mystieke ervaren en daar kan je dan helemaal niet meer omheen.

Dankbaar voor deze spirituele reis.