POP-UP massage februari


SAINTS OF HEAVEN massage 

promo van de maand februari.


Heb je nood aan een diepgaande en intense massage van je bovenlichaam? Deze Saints of Heaven massage laat je even zakken in intense rust. Een mentaal resetmoment... een kans moment om je JE ENERGIE te HERSTELLEN...

Deze energetische massage van je hoofd, hals, schouders en rug is ideaal wanneer je last hebt van spanningspijn in deze zones als gevolg van stress. Een heerlijk, deugddoend moment om even bij te tanken.

Jij kiest een massageolie uit mijn assortiment van mijn Oshadhi olieën en ik stem de massage af op uw noden.

Duur: 40 minuten

Prijs: 55 euro

Valentijns Workshop Massagedag voor DUO's

Spirits of Love Massage

Samen met je partner even weg uit de drukke stroom van het leven.

Met jullie twee wegzinken in een heerlijke massagedag met makkelijke massagetechnieken. Fijn met jullie twee samen zijn staat centraal deze dag.

Jullie werken op je eigen partner. De massage wordt door ons voorgedaan en begeleidt. Jullie passen deze technieken dan gelijktijdig toe op jullie partner. Beide partners komen aan de beurt om een massage te ontvangen en te geven. Deze dag is zorgvuldig en met aandacht voor ieders behoeften opgebouwd. We houden rekening met ieders waarden, normen en grenzen en seksuele handelingen zijn ongewenst.

We creëren een veilige, warme en rustige omgeving en een sfeer in de ruimte zodat u echt tot rust kan komen en kan genieten.

Verdere info over het verloop van de dag volgt na inschrijving.

Inschrijving kan via een privé bericht of via de daarvoor bestemde knop. 

Promoprijs van 150 euro per koppel voor een hele dag, inclusief koffie, thee, frisdrank, water en lichte lunch. De plaatsen zijn beperkt tot drie koppels per groep. Elke koppelvorm, relationeel of vriendschappelijk, is welkom. m/v, v/v, m/m.

TENDER SOUL Duo massage om samen te genieten

Touch the body, Calm the spirit

Release the mind, Heal the soul.

Wil je gewoon lekker samen genieten van een heerlijk ontspannende massage waarbij jullie in dezelfde ruimte, op hetzelfde moment genieten van een deugddoende energetische massage. Waarbij de geuren van jullie, zelf gekozen Oshadhi Massage oliën, zich blenden tot een harmonieus geheel en bijdragen tot de golf van deugd waar jullie gedurende een uur samen op flowen bij een heerlijk haardvuur. Wij zijn als massage koppel op elkaar afgestemd, zodat jullie op hetzelfde moment eenzelfde massage ervaring genieten. Alles verloopt synchroon, energetisch en is op jullie wensen afgestemd. Een onvergetelijke ervaring die nog een hele tijd zal nazinderen in jullie lichaam en jullie herinnering.

Deze duo-massage duurt een uur en kan enkel ingeboekt worden na 20 uur of in het weekend.

Duur: 1 uur

Prijs: 120 euro


Wil jij van dit moment liever een TENDER SOUL Arrangement maken? Dat kan. Dan bieden wij jullie de mogelijkheid om aan te komen en bij ontvangst een glaasje Champagne of iets anders verfijnd te drinken uit de bar. U krijgt dan eerst een Oriëntaalse scrub behandeling waarna u kan douchen. Daarna kunnen jullie gebruik maken van de jacuzzi. Dan wacht er een heerlijke duo-massasage op jullie. Als afsluiting is er een kleine gelaatsverzorging en even nagenieten bij een heerlijk tasje verse muntthee.

Duur: 3 uur

Prijs: 350 euro