Dermatude

Dit is geen gewone FEEL-Good behandeling. Dit gaat een stapje verder. Hier gaat er in de diepte van de huid iets veranderen en verbeteren. Het resultaat is heel mooi en duurzaam mits je de kuurvoorschriften opvolgt. Nieuwsgierig hoe dat werkt? Het filmpje hieronder toont het je.

Wat doet Meta Therpy voor jou?

Met de Meta Therapy behandeling van Dermatude leggen we onze focus op huidverbetering. Dit is meer dan alleen huidverzorging. Het werkt veel diepgaander en innovatiever. Deze behandeling gaat de behoefte die jouw huid aanvoelt ook invullen. Het combineert alle voordelen van hydratie, je huid in balans brengen, huidschade herstellen, je huid liften en anti-aging.  Men noemt het dan ook vaak 'the facelift alternative'. Het is een uniek concept voor mensen die er graag stralender, jonger, strakker willen uit zien op een gezonde, natuurlijke manier en zonder een cosmetische ingreep. 


Hoe werkt microneedling behandeling van Dermatude?

Meta Therapy gaat aan de hand van needling natuurlijke subjectebles toedienen. Deze behandeling werkt op verschillende niveau's. Door needling worden je eigen huidcellen gestimuleerd om zich sneller te vernieuwen, waardoor je huid er zichtbaar jonger en frisser gaat uitzien. Door het needlen worden er microperforaties gemaakt in de huid. U voelt dit maar het is niet pijnlijk. De huid gaat zichzelf op een natuurlijke wijze herstellen door het proces van huidvernieuwing van binnen uit in gang te zetten. Hiervoor gaat de huid de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Twee stoffen die zorgen voor een jonge, elastische, frisse en gezonde huid.

Tijdens die behandeling worden subjectebles toegediend die actieve werkstoffen en vitaminen bevatten. Deze worden in de huid ingebracht zodat ze een optimale gezondheidsboost krijgt in de diepte. Je merkt duidelijk dat je huid weer zijn natuurlijke glans terugkrijgt, dat rimpels vervagen of verdwijnen en je huid er opvallend gezonder uit ziet. De producten die gebruikt worden in de ganse behandelingslijn van Dermaturde zijn 100 % natuurlijk.  De microperforaties sluiten zich alweer na de behandeling. Huidveroudering wordt op een natuurlijke, veilige en zorgeloze manier tegengegaan en terug gedrongen.

Het is geen kwestie van de huid gewoon mooi te maken. Meta Therapy maakt de huid gezond, waardoor ze mooi wordt. 


Een gezondheidskuur voor de huid.

Dermatude heeft heel wat wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de kwaliteit van de producten en de resultaten van de behandelingen. De producten en de behandelingen zijn IN VIVO getest. Dit wil zeggen dat alle tests zijn gebeurd op levende mensen door een onafhankelijk onderzoeksorgaan. Deze testen hadden fantastische resultaten. Aan de hand van deze testresultaten werd een behandelingsplan opgesteld. Voor een optimaal resultaat in huidverbetering te bekomen, bestaat een kuur best uit 8 behandelingen. Dit is een intensieve kuur. De eerste vier behandelingen telkens één maal per week, de vier behandelingen erna één maal om de twee weken. Dan zit de kuur erop en hebt u een optimaal resultaat bereikt. 

Je kan ook opteren om in een korte boost kuur van vier behandelingen je huid een gezondheidsboost te geven. Het spreekt voor zich dat het resultaat van een korte kuur anders is dan bij een lange kuur. Zo zal de korte kuur de huidveroudering minder diepgaand terugdringen in de tijd dan bij een lange kuur. Een korte kuur is dus enkel zinvol voor een huid die opfrissing kan gebruiken, nood heeft een een heel diepgaande hydratie en geen vergaande verouderingsverschijnselen vertoont.


Hoe je huid hierop voorbereiden. 

Indien u wenst in te stappen in een behandelingskuur, gaan we er voor zorgen dat je huid hierop voorbereid is. Dit is belangrijk omdat het geen Feel-good behandeling is maar heel diepgaand werkt met sterke producten. De producten zijn heel opbouwend voor je huid en worden door de huid goed verdragen, indien u de tijd neemt om je huid hierop grondig voor te bereiden. Die voorbereiding bestaat uit een speciale reiniging die u gedurende 2 weken voor u start met de behandeling dient te doen. Deze maakt de huid meer doorlaatbaar en frist ze al aardig op. U merkt dit verschil al heel snel. Je huid is nu in de goede conditie om de behandeling te starten. Op deze manier heeft de behandeling een heel mooi en optimaal resultaat.


Wat doen tijdens de behandeling. 

Ook tijden de behandeling blijft u reinigen en verzorgen met de producten voor een optimaal resultaat. Naast de reiniging komt er vanaf nu een verzorging bij. Dit bestaat uit een speciale crème die u zowel in de ochtend als in de avond aanbrengt. Deze crème is aangepast aan uw huidtype en huidbehoefte. Het effect van de behandeling die u krijgt in de needlingkuur, wordt op deze manier thuis verder gezet. 

U hoeft dan geen andere dag- of nachtcrème meer te gebruiken. U kan deze verzorging nog uitbreiden met extra voedende elementen en crèmes en serums voor specifieke zone's. Deze verfijnen en versterken nog meer het resultaat. Maar dat is geheel vrijblijvend en geen voorwaarde om de kuur te kunnen doen. Reinigen en een basis verzorging met een aangepaste crème is wel noodzakelijk. 

De prijzen van de soorten crèmes zijn verschillend en afhankelijk van het type crème en dus ook het type behandeling. De prijs is vergelijkbaar met een betere Feel-good crème die u in een schoonheidsinstituut kan kopen. De milk, lotion en peeling zitten ook in het sigment van de Feel-good prijzen.


Hoe dit prachtige resultaat behouden? 

Je hebt na de kuur het verouderingsproces teruggedrongen in de tijd. Je huid is sterk verjongd en in optimale conditie. Maar vanaf dat ogenblik gaat, zoals dat zonder de behandeling ook is, de huid stilaan terug verouderen. Om het verjongd resultaat te behouden, dient u daarom een opvolgbehandeling te doen. Dit is telkens met een interval van zes tot acht weken. Zo blijft het resultaat van de kuur behouden. Hoeveel tijd er tussen de opvolgbehandelingen zit, is afhankelijk van de kwaliteit van je huid maar vooral van nauwkeurigheid en de zorg waarmee jij je huid thuis gaat behandelen.

De thuisverzorging met de Dermatude producten is dus heel belangrijk. Dit is een gewoon reinigings- en verzorgingsritueel zoals u waarschijnlijk al doet. Het verschil zit in de dieptewerking van de producten. die is erg verschillend met andere producten. De thuisverzorgingsproducten zijn samengesteld uit dezelfde werkzame stoffen als de producten die ook tijdens de behandeling worden gebruikt in een hogere concentratie. Doordat u thuis gaat reinigen en verzorgen met deze producten, verlengt u de duur van het effect van de behandeling waardoor uw huid minder snel aan jou laat voelen dat een behandeling nodig is. Want ja hoor... het gebruik van de producten is duidelijk merkbaar aan de huid.


Wat kost deze behandeling?

De prijs van de Meta Therapy behandling is niet voor iedereen hetzelfde. Dit komt omdat het een behandelingsplan wordt uitgewerkt op maat volgens uw behoeften en wensen. Zo kan u kiezen om het gelaat en/of decolleté te gaan behandelen. Of misschien stoort u zich aan enkele diepere rimpels die u extra wil gaan behandelen. Dus voor een duidelijke prijsbepaling, een eerlijk advies en een informatief gesprek over wat u kan verwachten van deze behandeling, kan u gratis en geheel vrijblijvend een intake gesprek inboeken. We luisteren naar u, bekijken wat u wenst en hoe wij daar aan tegemoet kunnen komen. U krijgt hier ook informatie over de prijzen van de verschillende behandelingen en producten, op maat van uw behoeften.


Hoe wordt de prijs bepaald en welk zijn de mogelijke betalingsformules? 

Het intake-gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek gaan wij in eerste instantie luisteren naar uw verhaal over wat u goed vindt aan uw huid en wat u liever beter wil. Daarna gebeuren er enkele huidtesten waardoor uw huidkwaliteit en uw huidbehoefte in kaart kunnen worden gebracht. Meestal stemmen uw behoefte overeen met wat de resultaten van de testen weergeven. Op dat ogenblik gaan we bekijken wat u wenst, wat uw huid nodig heeft en hoe wij daar aan tegemoet kunnen komen met de Dermatude behandeling. U krijgt een eerlijk advies en een informatief gesprek over wat u wel en soms ook wat u niet kan verwachten naar huidverbetering toe met deze behandeling. Op dit moment kunnen we voor u een behandelingsplan opmaken en krijgt u een juiste prijsbepaling.

U kan de kuur op verschillende manieren betalen. Zo is er de mogelijkheid om de kuur per beurt te betalen. Kiest u er voor om de ganse kuur in één keer in te boeken en te betalen, dan geniet u van een korting waardoor uw prijs per beurt goedkoper wordt. Dit is zowel voor de lange, intensieve kuur als voor de korte boost kuur.

Indien u de lange, intensieve kuur in één keer betaalt, ontvangt u bovenop de korting nog een prachtige reistas met verzorgingsproducten van Dermatude die helemaal afgestemd zijn op de behoefte van jouw huid.