De jaar-rond-gelaatsverzorging

Deze is er zowel voor volwassenen als aangepast voor de jongere tieners.

We worden elke dag een dagje ouder, en dat voelen we aan onze huid. Maar we zien er graag goed uit op élke leeftijd en dat kan met deze huidverbeterende gelaatsverzorging. Deze behandeling is onze standaard behandeling. Maar onze standaard is veel meer dan een gewone verzorging.

Elke huid heeft een ander verleden en ook andere behoeften en daar willen we in deze HUIDVERBETERENDE behandeling sterk op inzetten. Een huidverbeterende behandeling met de Natural Facelift Producten van Dermatude geven onmiddellijk zichtbaar EN voelbaar resultaat. Deze behandeling werkt nog enkele dagen door na uw bezoek aan ons instituut omdat deze producten werkzaam zijn in de diepere huidlagen. De producten van Dermatude zijn uiterst natuurlijk, bevatten geen dierlijke of synthetische bestanddelen, ze zijn vrij van parabenen en bevatten geen parfum. Zelfs met een overgevoelige huid die allergisch reageert ben je veilig bij deze producten.

Omdat uw huid, maar ook uw andere weefsels en uw spirit, behoefte heeft aan deugd en rust, hebben we in deze behandeling een deugddoende hoofdmassage voorzien.

1 uur van deze behandeling genieten kost 90 euro

Een speciaal aanbod voor tienerhuidjes.