Drie soorten kuren

Dit is de Intensieve boost kuur. De eerste vier behandelingen telkens één maal per week, de vier behandelingen erna één maal om de twee weken. Deze diep inwerkende kuur is afgerond na 12 weken. Dan hebt u een optimaal resultaat bereikt in huidverjonging van je huid. Dit verjongt resultaat bewaart u een lange tijd en kan u met een opvolgkuur vast houden.

Je kan ook opteren om in een Korte boost kuur van vier behandelingen je huid een gezondheidsboost te geven. Het spreekt voor zich dat het resultaat van een korte kuur anders is dan bij een lange kuur. Zo zal de korte kuur de huidveroudering minder diepgaand terugdringen in de tijd dan bij een lange kuur. Een korte kuur is dus enkel zinvol voor een huid die opfrissing kan gebruiken, nood heeft een een heel diepgaande hydratie en geen vergaande verouderingsverschijnselen vertoont.

De Opvolgbeurten zorgt ervoor dat je bekomen resultaat van de kuur behouden blijft. U doet om de 6 tot 8 weken een needlingbeurt. Dit vervangt de gewone gelaatsverzorging die u normaal doet. Waxen kan met deze behandeling niet gecombineerd worden. U kan deze opvolgbeurten niet inboeken zonder een boost kuur.