Volwassene gelaatsverzorging

We worden elke dag een dagje ouder, en dat voelen en zien we aan onze huid. Als we in onze 20er jaren komen, is het proces van veroudering van onze huid stilaan ingezet. In onze 30er jaren is het soms al voelbaar. In onze 40-er jaren is het vaak voelbaar én merkbaar. We zien er graag goed uit op élke leeftijd en dàt kan met deze huidverbeterende gelaatsverzorging. Deze behandeling is onze standaard behandeling. Maar onze standaard is veel meer dan een gewone verzorging.

Elke huid heeft specifieke noden. Dat hangt af van onze leeftijd, maar ook heeft elke huid een ander verleden en ook andere behoeften. Onze leefgewoonten hebben ook een grote impact op onze huid. Sommige van die factoren heb je zelf in de hand, en anderen dan weer niet. Zo heeft airco of roken en alcohol een groot effect op de hydratatie van je huid, je huidspanning en celvernieuwing. Daarom is een goede huidaandacht belangrijk. Op al die specifieke behoeften van jou en jouw huid willen we in deze HUIDVERBETERENDE behandeling sterk inzetten.

Een huidverbeterende behandeling met de Natural Facelift Producten van Dermatude geven onmiddellijk zichtbaar EN voelbaar resultaat. Deze behandeling werkt nog enkele dagen door na uw bezoek aan ons instituut omdat deze producten werkzaam zijn in de diepere huidlagen. De producten van Dermatude zijn uiterst natuurlijk, bevatten geen dierlijke of synthetische bestanddelen, ze zijn vrij van parabenen en bevatten geen parfum. Zelfs met een overgevoelige huid die allergisch reageert ben je veilig bij deze producten.

Omdat uw huid, maar ook uw andere weefsels en uw spirit, behoefte heeft aan deugd en rust, hebben we in deze behandeling een deugddoende hoofdmassage voorzien.

1 uur van deze behandeling genieten kost 90 euro