Onze praktijk ...

... daar waar liefde voor mensen woont ...

Onze praktijk is onze passie, opgebouwd met heel veel aandacht voor wat kwaliteit brengt in het leven. Het voelt dan ook bijzonder en fijn voor ons als onze klanten verwonderd zijn over onze praktijk. Wanneer ze zeggen dat ze geraakt worden in de trilling van de rust wanneer ze voelen hoe deze ruimte is gevuld met liefde en warmte. En dan horen we wel vaker ... 'Het voel als thuis komen bij mezelf van zodra ik hier binnen stap.' Of ' Ik zou hier wel uren kunnen zitten.' Of 'Ik word echt blij en vrolijk van hier te zitten.' Of 'Het is net alsof er een warm dekentje over me heen wordt gelegd.' ... En ja hoor, voor ons voelt het ook zo. De ruimte, de rust, de liefde, de warmte, het haardvuur, de tijd die even zijn rust vindt, ademruimte, onthaasten, een luisterend oor, een echt gesprek, iemand die écht naar je luistert zonder oordeel, waar je helemaal jezelf mag zijn en mag thuiskomen bij jezelf.

Zowel in Inner Sparkle Eutonie praktijk als in het Inner Sparkle schoonheidsinstituut is kwaliteit uiterst belangrijk. ondanks dat de behandelingen erg verschillend zijn, zijn er ook veel gelijkenissen. Zo zullen we jullie steeds met dezelfde, bijzondere aandacht en aanrakingskwaliteit verwennen met zorgvuldig uitgekozen fantastische producten van zuivere en natuurlijke oorsprong. Eutonie, schoonheidsverzorging en energetisch werk gaan hand in hand. En dit trekt zich door in je leefomgeving. Dit is een uniek concept dat een als vanzelfsprekende waarheid kent. Groeikansen die jij vanbinnen plukt, straal je naar buiten uit. En een bijzonder fijne verzorging, verandert iets in je zelfwaarneming en in je gevoel vanbinnen. En zo bekrachtigen beiden elkaar. Samen zorgen ze voor uw Inner Sparkle...

Er is niet alleen een bijzondere kwaliteit in contact en aanraken, ook de producten waarmee we werken zijn heel bewust en met zorg uitgekozen. Omdat zuivere, natuurlijke kwaliteit zo belangrijk is gebruik ik enkel heel natuurlijke producten die goed zijn voor je huid. Dat voel je en dat merk je. Je huid wordt hier gelukkig van.

Dit is ons concept! Een behandeling is een totale persoonlijkheidsbelving. Het is veel meer dan alleen verzorgen en behandelen. Wij zijn alvast helemaal in de wolken dat wij samen met onze klanten op deze manier op weg mag gaan in het mooiste leven!