Massage

EEN HEERLIJKE ONTSPANNINGS-MASSAGE 

EEN BIJZONDER ME-TIME MOMENT A-LA-CARTE.

In je drukke leven even de tijd nemen om tot rust komen, thuiskomen bij jezelf, je hoofd leeg maken, terug tot voelen komen en genieten van een deugddoend massagemoment kan wonderen doen. U geeft uzelf de kans om te herbronnen, om nieuwe energie te vinden. En dit voelt niet alleen heilzaam voor de geest, het is ook enorm deugddoend en gezond voor je lichaam. Je voelt je ontspannen, krijgt terug meer energie, het bevordert je stofwisseling, geeft een boost aan de doorbloeding en dus ook de werking van je huid, spieren en organen. Massage vermindert stress en de daarbij horende spanningshoofdpijn.

Massage zet inwendig heel wat in beweging en in balans. Om de, door de massage vrij gekomen afvalstoffen af te voeren, is het belangrijk dat u voldoende drinkt. Daarom wordt u bij deze behandeling aangepaste drank aangeboden.

Door de doorvoelde, afgestemde aanrakingskwaliteit van de massagoloog ontstaat er terug harmonie tussen lichaam en geest. Deze afstemming op elkaar, zorgt ervoor dat u zich kan herbronnen tijdens de massage. En dat heb je nodig om, elke dag opnieuw, volop in het leven te staan.

 HOT STONE MASSAGE

ZALIG WARME STENEN
ZACHTE WARME OLIE
HEERLIJK ONTSPANNEN
EEN DIEPE INNERLIJKE

WARMTE SENSATIE

Eén van de meest gelukzalige manieren om lichaam en geest tot rust te brengen en stress af te voeren.

Uw persoonlijke zintuiglijke reis is afhankelijk van de afgestemde bijzondere aanrakingskwaliteit van de masagoloog in harmonie met zachte, warmte vasthouden-de, natuurlijke basalt stenen en/ of kristallen uit de natuur.

Deze bijzondere aanrakingskwaliteit en diepe warmte werking helpen je spanning in je lichaam los te laten. Het is enorm deugddoend en verzacht pijn die ontstaat als gevolg van stress en spierspanning.

De dieptemassage stimuleert je organen in hun werking waardoor opgestapelde afvalstoffen, die vaak voor vermoeidheid zorgen, vrij kunnen komen en kunnen worden afgevoerd. Voldoende drinken is hierbij erg belangrijk. Daarom wordt u bij deze behandeling aangepaste drank aangeboden.

Tijdens de behandeling worden er etherische oliën gebruik om lichaam en geest op en top te verwennen.

SALON HAMMAM

PUUR GENIETEN.

GEUREN EN PRODUCTEN UIT HET OOSTEN NEMEN JE GEVOEL MEE OP REIS NAAR DAAR WAAR HAMMAM ZIJN OORSPRONG VOND.

Hammam is een heerlijk zacht eeuwenoud Oosters reinigingsritueel. Een lichaamswijsheid die ik graag met jullie wil delen.

Een Hammam behandeling reinigt diepgaand, stimuleert de stofwisseling, geeft een stralende teint, frist energetisch en geestelijk op, ont-strest,... Het is een deugd voor lichaam en geest.

Salon Hammam heeft veel gemeen met de traditionele Hammam maar is toch enigszins verschillend. De omgeving waarin het ritueel plaats vindt, is anders waardoor er minder overvloedig met water gewerkt wordt. Wat vast staat is dat het een bijzondere, deugddoende ervaring is.

Ik werk enkel met unieke Hammam producten van Bahïja. Heel verfijnd en natuurlijk, afgestemd en speciaal ontwikkeld volgens de typsche Hammam cultuur.

Je lichaam warmt eerst op in de infrarood cabine om je huid voor te bereiden op het reinigingsritueel. Dan volgt er een uitgebreide reiniging met ondermeer een ZACHTE scrub, een traditionele overvloedige zeepmassage met zwarte zeep, een lichaamspakking en een intensief reinigende gelaatsbehandeling met Ghassoul om de vermoeide huid terug frisheid te geven. En als kers op de taart is geniet je van een overheerlijke effleurage van je ganse lichaam met Arganolie.

Om in deugd deze ervaring af te sluiten en de door de behandeling vrij gemaakte afvalstoffen goed te kunnen afvoeren, schenk ik u achteraf nog een lekker glaasje thee uit onze zeer uitgebreide theebar.