Ontspanningsmassage

EEN HEERLIJKE ONTSPANNINGS-MASSAGE   

EEN BIJZONDER ME-TIME MOMENT A-LA-CARTE.

In je drukke leven even de tijd nemen om tot rust komen, thuiskomen bij jezelf, je hoofd leeg maken, terug tot voelen komen en genieten van een deugddoend massagemoment kan wonderen doen. U geeft uzelf de kans om te herbronnen, om nieuwe energie te vinden. En dit voelt niet alleen heilzaam voor de geest, het is ook enorm deugddoend en gezond voor je lichaam. Je voelt je ontspannen, krijgt terug meer energie, het bevordert je stofwisseling, geeft een boost aan de doorbloeding en dus ook de werking van je huid, spieren en organen. Massage vermindert stress en de daarbij horende spanningshoofdpijn.

Massage zet inwendig heel wat in beweging en in balans. Om de, door de massage vrij gekomen afvalstoffen af te voeren, is het belangrijk dat u voldoende drinkt. Daarom wordt u bij deze behandeling aangepaste drank aangeboden.

Door de doorvoelde, afgestemde aanrakingskwaliteit van de massagoloog ontstaat er terug harmonie tussen lichaam en geest. Deze afstemming op elkaar, zorgt ervoor dat u zich kan herbronnen tijdens de massage. En dat heb je nodig om, elke dag opnieuw, volop in het leven te staan.

Duur: 60 minuten - Prijs 90 euro