Tijdens en na de behandeling.

Wat doen TIJDENS de behandeling.

Ook tijden de behandeling blijft u reinigen en verzorgen met de producten voor een optimaal resultaat. Naast de reiniging komt er vanaf nu een verzorging bij. Dit bestaat uit een speciale crème die u zowel in de ochtend als in de avond aanbrengt. Deze crème is aangepast aan uw huidtype en huidbehoefte. Het effect van de behandeling die u krijgt in de needlingkuur, wordt op deze manier thuis verder gezet.

U hoeft dan geen andere dag- of nachtcrème meer te gebruiken. U kan deze verzorging nog uitbreiden met extra voedende elementen en crèmes en serums voor specifieke zones, indien u dit wenst. Deze verfijnen en versterken nog meer het resultaat. Maar dat is geheel vrijblijvend en geen voorwaarde om de kuur te kunnen doen. Reinigen en een basis verzorging met een aangepaste crème is wel noodzakelijk.

De prijzen van de soorten crèmes zijn verschillend en afhankelijk van het type crème en dus ook het type behandeling. U kan al een Diep hydraterende crème kopen vanaf 59 euro, wat erg weinig is voor dit type werkzame crème. De melk, lotion en peeling zitten ook in het zachte-prijzen-segment.


Wat doen NA de behandeling.

Als de kuur erop zit, is het fijn om dit resultaat een lange tijd aan te houden. dat doet u door de reiniging en verzorging met deze producten door te zetten. Uiteindelijk investeert u in uw huid en wil u hier optimaal van genieten. De nabehandeling kost niet echt meer dan dat u andere producten gebruikt van een schoonheidsinstituut merk.