SPA-Arrangement Handen en Voeten

Onze handen en voeten zijn de hele dag in de weer. Ze werken, leggen contacten, zorgen, strelen, troosten, dragen en verdragen ons. Regelmatig vertoeven ze in niet al te fijne bezigheden of omgevingen voor de huid. We vragen heel veel van onze handen en voeten en maar al te vaak worden ze door ons stiefmoederlijk behandeld. Toch zijn ze een soort van visitekaartje. Het is vaak het eerste fysiek contact dat we met nieuwe mensen hebben. En dat contact vertelt veel over ons. Ga zelf maar eens na hoe fijn het voelt om een zachte, verzorgde handdruk te krijgen. Dus handen en voeten verdienen liefde en van tijd tot tijd eens wat extra aandacht en fijne zorg.  Want ze zijn het meer dan waard!

De gewone pedicure en manicure zit niet in ons assortiment, omdat wij kiezen voor een heus SPA-gevoel en dat ervaar je bij een ultiem verwenarrangement.


SPA ULTIEM  voor de HANDEN

De kers op de taart voor de vermoeide en verweerde handen. Dit is reinigen maar vooral intens verzorgen en ultiem genieten van zoveel deugd.


Reinigend, verzorgend en relaxerend handen bad met etherische oliën. Gevolgd door een heerlijke scrub en Peeling van Bahïja. Dan een warme paraffine behandeling om de huid intens te verzachten. Verzorging van de nagels en tot slot een deuddoende massage van de onderarm en handen met crème of bodyolie volgens de behoefte van uw handen.

Duur 75 min - 65 euroSPA ULTIEM voor de VOETEN

Dit voet arrangement past bij jou wanneer je echt eens heel bijzonder wil genieten of wanneer je voeten ernstige tekenen van vermoeidheid vertonen. Ernstige eeltvorming wordt grondig aangepakt met deze diepgaand verzorging. Je voeten worden heel zacht en hier geniet je nog een lange tijd van na de behandeling. Deze behandeling is ook deugddoend en ontspannend. Het is het neusje van de zalm onder de voetverzorgingen.


Reiniging in een relaxerend voetbad met etherische oliën, verzorging nagels en voeten, scrub, peeling, pakking. Een warm paraffine badje dat je huid zijdezacht en soepel maakt. Verzorging van de nagels, gevolgd door een heerlijke massage van voeten en onderbenen met crème of bodyolie volgens de behoefte van uw voeten.

Duur 60 min - 60 euro (zonder paraffine bad)

Duur 75 min - 75 euro (met paraffine bad)