Prijslijst en soorten Massages


EUTONIE MASSAGE

Deze is een bijzondere soort massage die je enkel bij mij kan vinden. Deze massage is ontwikkeld vanuit mijn rijke en jarenlange ervaring als eutoniepedagoog. Deze massage gebeurt MET de kleren aan. Het is een afstrijken van het lichaam waarbij de huid gebruikt wordt om spierspanning te verlagen wordt als heel sensitief en deugddoend.

Maar niet alleen de huid wordt bewogen. Ook de beweeglijkheid van gewrichten wordt bespeeld bij het voorzichtig manipuleren van lichaamsdelen waarbij heel veel aandacht en respect is voor de grens die het lichaam zelf aangeeft. Dit is een hele zachte aanraking die als deugddoend ervaren wordt. Deze sessie bestaat uit afstrijken, in- en uitrollen van gewrichten, passieve rekkingen, aandrukken van de huid en een massage van de hoofdhuid. Deze handelingen zijn niet willekeurig maar, net als de andere vorm van eutonie, spierketting gerelateerd. Het ganse lichaam komt aan bod van voeten tot hoofd.

1 uur - 65 euro

1,5 uur - 95 euro


ONTSPANNINGSMASSAGE

Een ontspanningsmassage is deugddoend en gezond voor je lichaam en geest. Je voelt je ontspannen, krijgt terug meer energie, het bevordert je stofwisseling, geeft een boost aan de doorbloeding en dus ook de werking van je huid, spieren en organen. Massage vermindert stress en de daarbij horende spanningshoofdpijn. Heb je last van een specifieke zone? Dan kan je vast je gading vinden in het aanbod van de zone-massages.

Wil je graag met elke vezel in je lichaam genieten van een totale ontspanningsmassage, dan heb je nog de keuze tussen een éénzijdige of totale lichaamsmassage.  Binnen elke massagezone heb je nog keuze uit verschillende verdiepingsvormen. Jij kiest wat het best bij jouw wensen en behoefte past.


Mijn instituut staat gekend voor zijn bijzondere massage met een unieke aanrakingskwaliteit, energetische afstemming in een heerlijke, smaakvolle, mooie en warme haard-vuur omgeving. 

Het is een pareltje van een voel-geur sensatie.

Dit wordt door mijn klanten, die zoeken naar kwaliteit, als uniek ervaren waardoor ze heel regelmatig terugkeren om echt tot rust te komen.


ZONE Massage bovenlichaam: 

Dit omvat het bovenlichaam waarbij je kiest voor de voorzijde en/of rugzijde. Hoofd, gelaat, hals, decolleté, schouders, rug, armen en handen.

Deugddoende en ultra relaxerende massage van rug, schouders, hals, hoofd, armen, handen en decolleté. Ik neem je mee met een zuivere energie waardoor je in vertrouwen je kan overgeven aan de deugd van deze overheerlijke energetische massage en je de spanning voelt welvloeien uit je bovenlichaam. Je kiest hier voor enkel de voorzijde of de rug erbij.

1 uur - 90 euro


HELE LICHAAMS massage: 1 of 2 zijdig:

 Je hele lichaam komt aan bod in deze energetisch afgestemde en unieke massage van een heel bijzondere kwaliteit.

Een uur lang genieten van een heel unieke, relaxerende ontspanningsmassage met een afgestemde, kwaliteitsvolle aanraking die gebeurt met de zachte, natuurlijke oliën van een bijzondere kwaliteit. Een pareltje van een geur- en voel sensatie om heerlijk tot rust te komen en je helemaal ZEN te voelen.

1 uur - 90 euro


HANDEN en VOETEN Massage:

Onze handen en voeten zijn de hele dag in de weer. Ze werken, leggen contacten, zorgen, strelen, troosten, dragen en verdragen ons. Regelmatig vertoeven ze in niet al te fijne bezigheden of omgevingen voor de huid. We vragen heel veel van onze handen en voeten en maar al te vaak worden ze door ons stiefmoederlijk behandeld. Toch zijn ze een soort van visitekaartje. Het is vaak het eerste fysiek contact dat we met mensen hebben. En dat contact vertelt veel over ons. Ga zelf maar eens na hoe fijn het voelt om een zachte, verzorgde handdruk te krijgen. Dus handen en voeten verdienen liefde en van tijd tot tijd eens wat extra aandacht en fijne zorg. Want ze houden vaak heel veel spanning vast en ze zijn deze bijzondere aandacht meer dan waard!

Deze massage is tegelijk een huidverzorging met verzorgende crèmes en oliën doen enorm veel deugd en daardoor is het ultiem genieten in dit verwenarrangement.

1 uur - 75 euroHOTSTONE MASSAGE

Deze fantastische ontspanningstrip start met het afstrijken van je lichaam. Daarna volgt een overheerlijke diep relaxerende hotstone massage van één lichaamszijde naar voorkeur of van je ganse lichaam. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende oliën van Bahïja. Deze zijn heel natuurlijk en fijn voor het lichaam. 

1 uur - 90 euro  (1 lichaamszijde)

1,5 uur - 120 euro  (2 lichaamszijden)


U kan er ook voor kiezen om u te laten verwennen in de specifieke zone

Hoofd-Nek-schouder en rug. De plek waar stress zich vaak nestelt. Indien u deze formule kiest, wordt de ganse massage gefocust op deze zone. 

1 uur - 90 euro


Deze massagevorm wordt enkel aangeboden in de 

herfst- en winterperiode van oktober tot  en met februari.


SALON HAMMAM
Een diepgaande reiniging, stimuleert de stofwisseling, geeft een stralende teint, frist energetisch en geestelijk op, ont-strest,... 

Het is een deugd voor lichaam en geest.


Dit oosters getint avontuur begint in de Infrarood cabine waar u 15 min kan vertoeven in temperaturen die thuis horen in de Hammam cultuur. Zo warmt je lichaam op en maakt het zich klaar om dit bijzonder reinigingsritueel. 

Van daaruit reist u door naar de verwarmde zachte behandelingstafel waar de Salon Hammam behandeling wordt uitgevoerd met ZACHTE scrub, een traditionele overvloedige zeepmassage met zwarte zeep, een lichaamspakking en een intensief reinigende gelaatsbehandeling met Ghassoul om de vermoeide huid terug frisheid te geven.  Als kers op de taart geniet je van een overheerlijke effleurage van je ganse lichaam met traditionele Arganolie.

We werken enkel met unieke Hammam producten van Bahïja. Heel verfijnd en natuurlijk, afgestemd en speciaal ontwikkeld volgens de typsche Hammam cultuur. 

De volgende stop die u maakt, is bij de kleine gelaatsverzorging met aan deze behandeling aangepaste producten.

Als eindbestemming hebben wij voor u een aangepaste drank naar keuze uit de thee bar.  


1 uur - 90 euro voor enkel de rugzijde

1,5 uur - 120 euro voor twee lichaamszijden


Dit reinigingsritueel wordt enkel aangeboden in de periode van de lente en de zomer, van de maand maart tot en met september.