Access Bars

Access Bars

Heb je last van stress, vermoeidheid, pijnklachten, nervositeit, angst, depressie?

Voel van overvraagd en leeg, ervaar je minder draagkracht, voel je je platgewalst of overspoeld door het leven, heb je een platte batterij?

Komt je hoofd niet tot rust, kan je moeilijk ontspannen, pik je erg veel prikkels en emoties op uit de buitenwereld die je veel energie kosten?

Heb je beperkende gedachten over jezelf en beperkende overtuigingen over het leven.

kan je moeilijk in verbinding komen met anderen of met jezelf?

Dit is een behandeling waarbij 32 punten op het hoofd zacht worden aangeraakt. Dit werkt in op je zenuwstelsel. Je hersengolven veranderen van Beta naar Alpha en Theta. Onderzoek bij deze behandeling laat zien in de meting van de hersengolven dat er meer samenwerking is tussen de twee hersenhelften. Je gaat dus beter, helderder kunnen denken. Je concentratie verhoogt, Je emotionele stabiliteit vergroot.

Doordat het in werkt op je hersenen en je zenuwstelsel, bereik je zowel je fysieke als je psychische lichamelijkheid. Ook je spieren, je hormoonstelsel en je totale ZIJNS-beleving worden bereikt. Daarom pakt deze fijne behandeling ook een enorm groot pakket van klachten aan.

Gedachten, emoties en overtuigingen kunnen ons beperken in ons leven om bepaalde keuzes te maken, domen waar te maken of gewoon om vrij en gelukkig te leven. Zo kunnen we gebukt gaan onder schuldgevoelens, minderwaardigheidsgevoelens, angsten, ... die we door en in de loop van ons leven verzameld hebben. Dit dragen we een leven lang mee. Als die gedachten je leven niet mooier maken, waarom zou je er dan aan vast houden? Je kan het verleden niet veranderen, maar wel de lading die erop hangt. Access Bars helpt ze te doorbreken door de energie die er rondom hangt te veranderen. Zo word je creator van je eigen leven.