POP-UP gelaatsverzorgingen januari

LITTLE ANGEL SMILE Gelaatsverzorging...

boodschappen uit de hemel.

POP-up van de maand januari.

Een Engelenkaart die jij intuïtief kiest, geeft je een boodschap bij aanvang van dit verzorgingsritueel.

Daarna volgt een energetische Gelaatsverzorging met de producten van Dermatude, een kleine Chakra massage met Oshadhi producten en een Klankschaal moment om deze energie te verinnerlijken.

Dit is een Gelaatsverzorging waar genieten en massage centraal staan. Waxen van het gelaat of shapen van brows horen niet thuis in dit pakket.

Deze verzorging duurt 45 minuten en dat is ruim voldoende om echt in ontspanning thuis te komen bij jezelf. Even herbronnen en tegelijkertijd heeft je gelaat een huidverbeterende reiniging en verzorging genoten.

Duur: 45 minuten

Prijs: 60 euro

DE KLEINE PRINS Gelaatsverzorging...

een verhaal van vriendschap en liefde.

POP-up van de maand januari: 

Dit is veel meer dan een uitgebreide, huidverbeterende gelaatsverzorging. Waxen van het gelaat zit in dit pakket. Maar het is ook een in zachtheid ontspannende en heel bijzondere gelaatsmassage, hoofd- en halsmassage. Met fijne aandacht voor de energie die mag stromen in de verschillende energiebanen.

Omdat we in deze lastige tijd van conflicten, angsten, onzekerheid en huidhonger allemaal nood hebben aan een warm hart, rust in ons hoofd en een fijne aanraking, staat deze 'KLEINE PRINS gelaatsverzorging' op het programma. Het is zoveel meer dan een gelaatsverzorging. Het is een verhaal van vriendschap en liefde zonder voorwaarden. Hier werk ik met Oshadhi olie 'De kleine prins'. Dit is een hartverwarmende synergie van olieën met zachte bloemengeuren en frisse citrus. Als afsluiting laat een klankschaalmoment u nog wat dieper wegzinken in deze fijne en zachte roes.

Duur: 60 minuten

Prijs: 90 euro