gelaatsverzorging

Jouw FEEL-GOOD, 

FEEL-BETTER, FEEL-GREAT, 

FEEL-SPECIAL moment.


Wat maakt onze behandeling zo uniek? Dat zal je al heel snel zelf ervaren. Enerzijds is er de bijzondere aanrakingskwaliteit waar de eutonie me jaren geleden al in gevormd heeft, anderzijds is er de passie en de liefde voor mijn werk, de rust die het instituut uitstraalt en het gevoel dat de tijd even lijkt stil te staan. Het is dus een TOTALE FEEL beleving. En omdat voor mij kwaliteit in het leven en mijn werk belangrijk is, werk ik alleen met producten waar ik zelf 100 % tevreden over ben en achter sta. Want ik wil dat mijn klanten dezelfde kwaliteit krijgen als ik voor mezelf wens. En dan is alleen het beste goed genoeg. Ik kies er daarom heel bewust voor om te werken met de unieke, natuurlijke producten van Bahïja en de huidverbeteringslijn van Dermatude. 

Bij Bahïja is ook alles ontstaan vanuit een passie voor schoonheidsverzorging die haar bron vindt in de natuur. Wat ooit heel kleinschalig en experimenteel begon in de keuken van het huis, groeide uit tot een ware passie. Al deze ervaring en kennis groeide, verfijnde en werd overgegeven van moeder op haar twee zonen.  Al snel werden ze bedreven in het koken van zeep in een ketel zoals enkel traditionele Meester Zeepmakers dat doen, het winnen van oliën uit kruiden en bloemen die naast verzorgen ook de heerlijke geuren geven aan de producten. Zij hebben met heel veel zorg en onderzoek gedurende jaren een uniek concept ontwikkelt waarbij alle bestanddelen en zelfs de heerlijke geuren van hun producten uit de natuur gewonnen zijn. Het zijn Artisanale producten die geen dierlijke vetten of synthetische substanties bevatten. Ze dragen het label van 'Living Hermitage Company'. Er is dus geen kunstmatige toevoeging van geurstoffen en dat is behoorlijk UNIEK.

Wij bieden verschillende types FEEL gelaatsverzorgingen aan want wij werken graag op maat van jouw behoefte. Bij elk van deze behandelingen worden andere producten gebruikt die de gekozen behandelingen typeren. Zo kan je kiezen voor de FEEL-Good, de FEEL-Better of de FEEL-Great. Bij elke formule zit het shapen van de wenkbrauwen indien u dat wenst. 


FEEL-GOOD Geniet Moment.

U wil graag komen genieten van deze fijne behandeling met de gelaatsverzorgingslijn van Baïja. De huid kan genieten van deze fijne producten die gemaakt zijn van granaatappels en heerlijk voelen en ruiken. Een verfrissende en verwarmende reiniging, een zachte scrub, een voedend en hydraterend masker, een hydraterende serum, een crème op maat van uw huid. Met veel aandacht voor massage van het gelaat en het hoofd. Deze behandeling doet veel deugd. De producten zijn voedend, hydraterend en doen hun werk op het moment van de behandling.

Bij deze behandeling staat de massage centraal. Waxen en ongewenste haartjes wegdoen in het gelaat, zitten niet in dit pakket maar kan u wel extra bij inboeken.

1 uur van deze behandeling genieten kost 75 euro FEEL-BETTER Geniet Moment.

We worden elke dag een dagje ouder, en dat voelen we aan onze huid. Maar we zien er graag goed uit op elke leeftijd en dat kan met deze huidverbeterende behandeling. Elke huid heeft een ander verleden en ook andere behoeften en daar willen we in deze HUIDVERBETERENDE behandeling sterk op inzetten. Een huidverbeterde behandeling met de Natural Facelift Producten van Dermatude geven onmiddellijk zichtbaar  EN voelbaar resultaat. deze behandeling werkt nog enkele dagen door na uw bezoek aan ons instituut omdat deze procuten werkzaam zijn in de diepere huidlagen.

Verschillende zones van je huid kunnen ook verschillende behoeften vertonen. Hier gaan we zeer gericht op in. We werken dus helemaal op maat van jouw huid door verschillende behandelingen te combineren. 

Toch zien we dat er een gemeenschappelijk kenmerk is namelijk ... behoefte aan hydratatie. Dat is de reden waarom we aan elk type behandeling deze extra huidverzorgingsboost toevoegen. Dus ... bij elk van onze behandelingen wordt er sterk ingezet op hydratatie als basisvoorwaarde om een huid gezond te maken en hierdoor huidverbeteringen mogelijk te maken. Verder kan uw huid herbronnen met de heel intens werkzame stoffen in deze types van behandelingen die gecombineerd kunnen worden.

  1. Hydraterend en balans herstellend.
  2. Kalmerend en balans herstellend.
  3. Zuiverend en antioxidant.
  4. Verhelderend en Coupe éclat.
  5. Corrigerend, verstevigend en liftend.
  6. Mannenhuiden.

De verzorging die wij u aanraden is afgestemd op de specifieke behoefte van uw huid. Deze behoeften stellen we vast aan de hand van huidonderzoek namelijk kijken, voelen en een meettest waarbij mijn ervaring met huidverbetering een stevige ruggensteun is. Maar u kiest uiteraard zelf om dit advies al dan niet te volgen.  

Bij deze behandeling is er veel aandacht voor de huidverbeterende producten die heel wat dieper inwerken op de huid dan de Feel-good huidproducten die u in de meeste schoonheidssalons of bij de betere merken van schoonheidsproducten kan vinden. De producten van Dermatude zijn uiterst natuurlijk, bevatten geen dierlijke of synthetische bestanddelen, ze zijn vrij van parabenen en bevatten geen parfum. Zelfs met een overgevoelige huid die allergisch reageert ben je veilig bij deze producten.

Bij deze behandeling staat de huidverbetering centraal. Maar ook hier is er ruimte voor massage van het gelaat omdat uw huid maar ook uw andere weefsels en uw spirit behoefte hebt aan deugd en rust, hebben we in deze behandeling een deugddoende hoofdmassage voorzien.

Waxen van ongewenste haartjes in het gelaat zijn inclusief in dit pakket voor de zone van de wenkbrauwen en de bovenlip. Indien u nog andere zones wenst te laten waxen, kan u dat wel extra bij inboeken.  

1,15 uur van deze behandeling genieten kost 90 euro FEEL-GREAT Geniet Arrangement.

U wil graag heel intens genieten? U vindt massages en de relax uitstraling van de Feel-GOOD behandeling heerlijk, maar u wil ook graag inzetten op de verjonging van uw huid zoals de Feel-BETTER dat doet? Dat kan met de Feel-GREAT behandeling die zowel massage als huidverbetering combineert. U neemt uitgebreid de tijd om alle facetten van genieten en huidverbetering te doorlopen. Dit is een totaal sensatie voor u en uw huid. De producten van Baïja en de producten van Dermatude zijn in deze behandeling zorgvuldig op elkaar afgestemd. In deze behandeling wordt u, tijdens de inwerktijd van de serums en maskers, verwend met een handen-, armen-, schouders-, nek- en hoofdmassage. Dit is dus een heel bijzonder en fijn geniet arrangement. 

Waxen van ongewenste haartjes in het gelaat zijn inclusief in dit pakket voor de zone van de wenkbrauwen en de bovenlip. Indien u nog andere zones wenst te laten waxen, kan u dat wel extra bij inboeken.   

1,5 uur in deze roes verblijven kost 120 euroFEEL-SPECIAL Geniet Arrangement.

U vindt het heerlijk om te genieten als een prinses? Dan is dit echt iets voor u. U geniet van alle luxe van de Feel Great behandeling en u wil graag nog een arrangement erbij? Dat kan.... U neemt uitgebreid de tijd om alle facetten van genieten en huidverbetering te doorlopen die ook op de Feel Great menukaart staan. Dit is een totaal sensatie voor u en uw huid met de producten van Baïja en de producten van Dermatude die in deze behandeling zorgvuldig op elkaar afgestemd zijn. In deze behandeling wordt u verwend met een bijzondere huidverbeterende gelaatsverzorging. Tijdens de inwerktijden van maskers en serums ontvangt u een handen-, armen-, schouders-, nek- en hoofdmassage zoals in de Feel-Great Formule. De upgrade die deze FEEL SPECIAL formule heeft, is een uitbreiding van de serums en een verwenarrangement voor voeten en onderbenen erbij. Als afsluiting kan u nog genieten van een geurbelevingsmoment en een klankschaal sensatie. Hierdoor kan u nog langer en nog meer genieten als een prinses. Dit is dus de ultieme geniet formule die op ieders verlanglijstje staat. 

Waxen van ongewenste haartjes in het gelaat zijn inclusief in dit pakket.   

2 uur in deze roes verblijven kost 150 euro