Make-up op maat van jouw wensen

Je gelaat krijgt extra uitstraling met een mooi geplaatste make-up.

Hiervoor gebruik ik enkel minerale make-up omdat dit echt goed is voor je huid. Maar al te vaak ontstaan huidproblemen door het gebruik van foute, huidonvriendelijke make-up. Ik ga in mijn instituut enkel voor hoogstaande kwaliteit waar ook de meest gevoelige huiden van gaan stralen. Ik kies voor Bellàpierre.

The Natural make-up Look.

Ben je nieuwsgierig hoe een mooie Natural Make-up look u staat, of wil je gewoon eens even komen genieten van een make-up verwen moment? Dan is dit wel leuk voor jou. We starten met een korte reiniging en verzorging van je huid. Dan bekijken we in het Natural kleurenpallet wat jou het meest aanspreekt en waar jij je mooi in voelt. Dan breng ik de make-up bij je aan. Dit betreft the natural look en daarom gebruiken we in deze sessie zachte nude, peach, bruine, beige, ... kleuren in een techniek die bij deze look past.

Dit duurt ongeveer 60 minuten.

Prijs: 65 euro


Bruiden en andere Diva's.

Heb je speciale plannen waarbij je wil stralen, dan nemen we iets meer marge om je make-up voor te bereiden. Iedereen heeft een andere smaak en op een heel bijzondere dag, is het belangrijk dat je je goed voelt en zeker bent van je make-up. Want je glimlach en de sparkle die je uitstraalt, is je beste make-up.

In deze formule nemen we wat meer voorbereidingsruimte. We zoeken uit wat jij graag ziet, wat bij jouw uitstraling past en bij jouw kledij. Dit kan gaan van een mooie naturelle make-up tot een natural Smokey eyes of een andere specialere look.

Deze formule bestaat uit twee sessies. Een lange voorbereidende sessie waarin we je gelaat waxen (indien u dat wenst) en je wenkbrauwen shapen. We gaan in die eerste sessie je huid ook grondig en intensief reinigen, peelen en hydrateren. Vervolgens bespreken en bekijken we samen de kleuren en make-up stijlen die best bij je passen en waar jij je mooi in voelt. Uit deze waaier van mogelijkheden maak jij je keuze. Dan breng ik de make-up bij je aan. We bouwen aan je look tot je een resultaat hebt waar je helemaal blij van wordt. Meestal duurt deze eerste sessie ongeveer 1,5 uur.

De tweede sessie is de dag van het feest zelf. Dan maken we op een korte tijd je droommake-up zodat jij die dag kan stralen.

De totaalprijs van deze formule is 130 euro.