Over ons

Het is allemaal even belangrijk ... de innerlijke mens en de uiterlijke mens... 

we hebben er een bijzondere, voelbare aandacht voor. Omdat liefde ons verbindt.

Mensen mooier maken, tot rust laten komen, hun verhaal laten doen, mensen beluisteren, zien in wie ze echt zijn, zonder oordeel, mensen thuis laten komen bij zichzelf, mensen begeleiden naar een fijne zelfbeleving, begeleiden naar minder pijn via eutonie, mensen zichzelf en hun schoonheid laten ontdekken, hun huid doen stralen van gezondheid en leren genieten van wie ze zijn, de weg met hun bewandelen naar meer energie voelen stromen en vreugde en deugd beleven... dat is mijn passie. 

Mijn praktijk is rond deze passie opgebouwd met heel veel aandacht voor wat kwaliteit brengt in het leven. Het voelt dan ook bijzonder en fijn voor mij als mijn klanten verwonderd zijn over mijn praktijk. Wanneer ze zeggen dat ze geraakt worden in de trilling van de rust wanneer ze voelen hoe deze ruimte is gevuld met liefde en warmte. En dan hoor ik wel vaker ... 'Het voel als thuis komen bij mezelf van zodra ik hier binnen stap.' Of ' Ik zou hier wel uren kunnen zitten.' Of 'Ik word echt blij en vrolijk van hier te zitten.' Of 'Het is net alsof er een warm dekentje over me heen wordt gelegd.' ... En ja hoor, ik kan het ook voelen. De ruimte, de rust, de liefde, de warmte, het haardvuur, de tijd die even zijn rust vindt, ademruimte, onthaasten, een luisterend oor, een echt gesprek, iemand die écht naar je luistert zonder oordeel of goede raad, thuiskomen bij jezelf.

Zowel in mijn Inner Sparkle Eutonie praktijk als in mijn Inner Sparkle schoonheidsinstituut is kwaliteit uiterst belangrijk. ondanks dat de behandelingen erg verschillend zijn, zijn er ook veel gelijkenissen. Zo zal ik jullie steeds met dezelfde, bijzondere aandacht en aanrakingskwaliteit verwennen met zorgvuldig uitgekozen fantastische producten van zuivere en natuurlijke oorsprong. Eutonie en schoonheidsverzorging gaan hand in hand. En dit trekt zich door in je leefomgeving. Dit is een uniek concept dat een als vanzelfsprekende waarheid kent. Groeikansen die jij vanbinnen plukt, straal je naar buiten uit. En een bijzonder fijne verzorging, verandert iets in je zelfwaarneming en in je gevoel vanbinnen. En zo bekrachtigen beiden elkaar. Samen zorgen ze voor uw Inner Sparkle...

Er is niet alleen een bijzondere kwaliteit in contact en aanraken. Ook de producten waarmee we werken zijn heel bewust en met zorg uitgekozen. Omdat zuivere, natuurlijke kwaliteit zo belangrijk is gebruik ik enkel heel natuurlijke producten die goed zijn voor je huid. Dat voel je en dat merk je. Je huid wordt hier gelukkig van. 

Dit is mijn concept! Een behandeling is een totale persoonlijkheidsbelving. Het is veel meer dan alleen verzorgen en behandelen. Ik ben alvast helemaal in de wolken dat ik met mijn klanten op deze manier op weg mag gaan in hun mooiste leven!