Over ons

Mensen mooier maken, tot rust laten komen, thuis laten komen bij zichzelf, zichzelf en hun schoonheid laten ontdekken, hun huid doen stralen van gezondheid en leren genieten van wie ze zijn... dat is mijn passie. En mijn praktijk is rond deze passie opgebouwd met heel veel aandacht voor wat kwaliteit brengt in het leven. Het voelt dan ook bijzonder en fijn voor mij als mijn klanten verwonderd zijn over hoe mooi mijn praktijk is. Wanneer ze zeggen dat ze geraakt worden in de trilling van de rust wanneer ze voelen hoe deze ruimte is gevuld met liefde en warmte. En dan hoor ik wel vaker ... 'Het voel als thuis komen bij mezelf van zodra ik hier binnen stap.' Of ' Ik zou hier wel uren kunnen zitten.' Of 'Het is net alsof er een warm dekentje over me heen wordt gelegd.' En ja hoor, ik kan het ook voelen. De ruimte, de rust, de liefde, de warmte, het haardvuur, de tijd die even zijn rust vindt, ademruimte, onthaasten, een luisterend oor, een echt gesprek, thuiskomen bij mezelf.

Zowel in mijn Inner Sparkle Eutonie praktijk als in mijn Inner Sparkle schoonheidsinstituut is kwaliteit uiterst belangrijk. ondanks dat de behandelingen erg verschillend zijn, zijn er ook veel gelijkenissen. Zo zal ik jullie steeds met dezelfde, bijzondere aandacht en aanrakingskwaliteit verwennen met zorgvuldig uitgekozen fantastische producten van zuivere en natuurlijke oorsprong. Eutonie en schoonheidsverzorging gaan hand in hand. En dit trekt zich door in je leefomgeving. Dit is een uniek concept dat een als vanzelfsprekende waarheid kent. Groeikansen die jij vanbinnen plukt, straal je naar buiten uit. En een bijzonder fijne verzorging, verandert iets in je zelfwaarneming en in je gevoel vanbinnen. En zo bekrachtigen beiden elkaar. Samen zorgen ze voor uw Inner Sparkle...

Er is niet alleen een bijzondere kwaliteit in contact en aanraken. Ook de producten waarmee we werken zijn heel bewust en met zorg uitgekozen. Een zoektocht naar kwaliteit bracht me bij Bahija... Omdat zuivere, natuurlijke kwaliteit zo belangrijk is! Heerlijke geuren, fantastische sensaties, heel natuurlijke producten die goed zijn voor je huid zoals de natuur het bedoeld heeft. Dat voel je, dat merk je en dat ruik je. Je huid wordt hier gelukkig van. Dit past helemaal in mijn concept! Een streling voor alle zintuigen. Ik ben alvast helemaal in de wolken dat ik mijn klanten met dit merk mag verwennen!