Voeten hun dragende kracht.

WAAROM JE HOUDING BELANGRIJK VOOR JE IS.

Leer je voeten gebruiken. Rechtop staan doe je door je voeten recht naar beneden te laten duwen tegen de grond. Bij stappen en lopen gebruiken we een schuine afwaartse duwkracht. Die duwkracht wordt teruggekaatst door de grond naar je voet en transporteert zich doorheen je botten tot in je kruin. Zo ontstaat je oprichting en beging moeiteloos. Stel je voor... rechtop staan zonder ongemak of pijn. Soepel en moeiteloos bewegen. Iedereen kan het leren. Als we de functie van botten, spieren en gewrichten respecteren. Botten die je lichaam dragen en spieren die je botten en gewrichten bewegen. Elk heeft zijn eigen kwaliteit en eigenschap. Ons lichaam is ingenieus gebouwd en jij kan het juist leren gebruiken. Hierdoor ga je energiezuinig bewegen. De lichaamsopbouw komt in balans, spieren worden langer en soepel. De pijn in je lichaam verdwijnt en je gewrichten gaan een leven lang mee zonder problemen. 

HOE STA JIJ OP JE VOETEN?

Ontdek en ervaar de dragende kracht van onze botten en de oprichtingsreflex vanuit de voeten. Alles begint bij het onderzoek hoe jij, letterlijk en figuurlijk, in het leven staat. Blijf je amper overeind, of sta je stevig op je voeten? Neem jij de ruimte in die je nodig hebt en die verdient?

Je leert eenvoudige oefeningen om makkelijk en snel pijn in de ganse rug, vooral in de onderrug, spanningshoofdpijn en migraine onder controle te krijgen en weg te werken.

Al deze kwalen, en zelfs nog meer, vinden hun oorsprong in 'voeten die het niet doen'. In een houding waarin een disbalans geslopen is. En deze disbalans pak je hier aan bij de oorzaak. Hierdoor komt er een verandering in je oprichting, leer je moeiteloos rechtop staan en stappen. Ja, het kan echt... je lichaam voelen en bewegen wordt leuk. Je leert dus hoe je makkelijk en snel spanning kan afbouwen waardoor de last vermindert, verdwijnt of voorkomen kan worden. En ja hoor, ... ook als je hier al tientallen jaren last van hebt. Je hoeft er niet mee te leren leven. Alles wordt anders, met de juiste aanpak.