Oudere tiener gelaatsverzoring

Een oudere tiener kan ook heel erg genieten van een fijne energetische gelaatsverzorging. Vaak is de huid hormonaal een beetje uit balans, waardoor huidonzuiverheden bij deze leeftijdsgroep horen. Dit geeft soms heel wat ongemak in het zich fijn en goed voelen in het lichaam. En deze groep zit volop in ontwikkeling van hun persoonlijkheid, waardoor ze hierdoor zich soms kwetsbaar en ongelukkig voelen. 

Je kan hier veel aan doen om de huid rustig te maken, maar om het spel van de hormonen kan je niet omheen. Toch is er een merkbaar verschil wanneer je huidverbeterend gaat inzetten met Dermatude en detox klei. Je merkt al dadelijk na 1 behandeling dat rode en ontstoken puistjes, een vette huid en de aanwezig van huid oneffenheden (zoals vaak op de neus en kin) zichtbaar en voelbaar rustiger, zachter en gelijkmatiger worden.

En wanneer je thuis ook gaat reinigen en verzorgen met deze producten, ga je de balans in je huid blijven ondersteunen waardoor je deze toch soms wel lastige periode op een hele andere manier beleeft.

Deze gelaatverzorging is in opbouw helemaal identiek aan de volwassenen gelaatsverzorging. Eerst worden de wenkbrauwen mooi in vorm gebracht en ongewenste gelaatshaartjes verwijderd met een zachte, huidverzorgende was. Deze speciale was is optimaal voor een zachte behandeling, maar het blijft wel waxen natuurlijk.

Daarna gaan we intensief reinigen met Dermatude melk, lotion en een enzymatische peeling om onzuiverheden en dode huidcellen te verwijderen. Zo ontstaat er een hele schone, doorlaatbare huid om verzorgende producten goed te laten indringen. Je éclat toont zich zichtbaar. In deze fase zullen we ook een Detox klei behandeling toepassen als de huid hier deugd aan heeft.

 Dan is het tijd voor het verzorgende masker dat op jouw huid is afgestemd. Tijdens deze inwerktijd is er ruimte voor een heerlijk gelaats- en hoofd massage. De zachte, afgestemde aanraking, de fijne warmte,  je veilig voelen, zalig genieten, lekker ontspannen en je gedachten die landen in rust brengen je luchtigheid en lichtheid.

Je kan hiervoor ook een cadeaubon aankopen. Deze gelaatsverzorging is een uniek en verrassend top cadeau voor een verjaardag, Valentijn, of gewoon als onvergetelijk moment.

75 euro - gelaatverzorging van 60 minuten