Eutonie

De themadagen van eutonie ontdekken?

Er zijn enkele 'Thema Eutonie' dagen waarin we specifiek gaan oefen op meer comfort krijgen in ons lichaam in specifieke zones zoals bijvoorbeeld hoofd-nek-schouders. We werken aan het fysieke plaatje, maar we kijken ook naar de psychische samenhorigheid.

Om aan deze kennismakingssessie of themadag deel te nemen, hoef je geen voorervaring in eutonie of kennis van het lichaam te hebben. Alles komt duidelijk gestructureerd aan bod. Het werktempo wordt afgestemd op de deelnemers van de groep. Jullie werken elk op je eigen tempo, op je eigen mat en op de manier die bij jou past. En ik begeleid ieder van jullie individueel en op jouw maat. We respecteren ieder zijn grenzen en je leert je eigen grens te voelen en te volgen.

Deze themadagen zijn heel praktijkgericht zodat jij thuis zelf aan de slag kan. Het is geen moeilijk werk, maar ik doe wel een beroep op je waarnemingsvermogen en je concentratie.

Wil jij graag meer weten over eutonie?

Bezoek dan via de link hieronder onze website.

Je ontdekt wat eutonie is, hoe het werkt, wat het doet, ...

Je vindt er ook beeldmateriaal, artikels, getuigenissen en interviews van mensen die een bijzonder eutonieverhaal vertellen.

En ook het totale eutonieaanbod binnen Inner Sparkle is daar te vinden, evenals de prijzen. Ons aanbod is uitgebreid. We hebben verschillende manieren waarop je met eutonie kan werken, zodat jij kan kiezen wat het best bij je past. 

Ben je nieuwsgierig? Neem zeker een kijkje in de wondere wereld van EUTONIE.