Hoe verloopt de kuurbehandeling.

VOORBEHANDELING

Het is belangrijk je huid thuis al voor te bereiden op een kuur zodat uw huid, voor een optimaal resultaat, in een goede conditie is om de verjongende transformatie door te maken. Die voorbereiding bestaat uit een speciale reiniging die u gedurende 2 weken voor u start met de behandeling dient te doen. deze voorbehandeling bestaat uit het thuisgebruik van een speciale melk, lotion en peeling. Deze maakt de huid meer doorlaatbaar en frist ze al aardig op. U merkt dit verschil al heel snel. Je huid is nu in de goede conditie om de behandeling te starten. Op deze manier heeft de behandeling een heel mooi en optimaal resultaat.


DE KUURBEHANDELINGEN

Bij elke behandeling doorloopt u de volgende stappen. Uw huid wordt grondig gereinigd met melk, lotion, een intensieve peeling met inwerktijd. Tijdens deze inwerktijd krijgt u een kleine massage van hoofd of voeten. Dan gebeurt de needling met talrijke subjectables en serums. Vervolgens krijgt u een vliesmasker met nog andere serums die makkelijk door uw huid opgenomen worden. Na de inwerktijd van dit masker, dat u mee naar huis krijgt en u nog meermaals kan gebruiken, is er afwerking speciaal aangepaste crèmes.

Dit is een basisbehandeling en die kost 130 euro per beurt. Dit is een zeer degelijke behandeling waar u meestal voldoende aan hebt. Maar als u wenst, kan u deze basisbehandeling nog uitbreiden met specifieke acties. Zo kan je vb je decolleté mee laten behandelen, of inzetten op diepere rimpels. Deze hebben een meerprijs. 


DE NABEHANDELING

Hoe dit prachtige resultaat behouden? Met opvolgbehandelingen.

Je hebt na de kuur het verouderingsproces teruggedrongen in de tijd. Je huid is sterk verjongd en in optimale conditie. Maar vanaf dat ogenblik gaat, zoals dat zonder de behandeling ook is, de huid stilaan terug verouderen. Om het verjongd resultaat te behouden, dient u daarom een opvolgbehandeling te doen. Dit is telkens met een interval van zes tot acht weken. Zo blijft het resultaat van de kuur behouden. Hoeveel tijd er tussen de opvolgbehandelingen zit, is afhankelijk van de kwaliteit van je huid maar vooral van nauwkeurigheid en de zorg waarmee jij je huid thuis gaat behandelen.


Nazorg met thuisverzorging.

De thuisverzorging met de Dermatude producten is dus heel belangrijk. Dit is een gewoon reinigings- en verzorgingsritueel zoals u waarschijnlijk al doet. Het verschil zit in de dieptewerking van de producten. die is erg verschillend met andere producten. De thuisverzorgingsproducten zijn samengesteld uit dezelfde werkzame stoffen als de producten die ook tijdens de behandeling worden gebruikt in een hogere concentratie. Doordat u thuis gaat reinigen en verzorgen met deze producten, verlengt u de duur van het effect van de behandeling waardoor uw huid minder snel aan jou laat voelen dat een behandeling nodig is. Want ja hoor... het gebruik van de producten is duidelijk merkbaar aan de huid.