Een bijzonder Cadeau om te geven ...  en te krijgen!

Er zijn MEERDERE PRACHTIGE WAARDEBONNEN die verschillen in vormgeving waaruit je kan kiezen. Elke waardebon heeft een specifieke en unieke vormgeving. Een bon die klasse en schoonheid uitstraalt. Hij is gedrukt op prachtig, stevig, dik, parelmoer papier. De mooie, warme kleuren met vaak accenten in goud geven deze prachtige bonnen een warme en luxueuze uitstraling. Een prachtige bon die tot de verbeelding spreekt. Bij elke bon hoort een bijhorende briefomslag. Het aanbod van de bonnen wisselt steeds. Zo worden er steeds nieuwe bonnen ontworpen.

U kan bij aankoop van een bon zelf het bedrag bepalen dat u wenst te besteden, of kiezen voor een behandeling die u cadeau doet. Deze bon kan u besteden in de ganse Inner Sparkle praktijk. Zowel in de eutonie praktijk als in het schoonheidsinstituut. Maar u kan hem evenzeer besteden in de ganse collectie van de beauty, make-up, interieur en textiel shop van ons instituut. Een heel mooi cadeau dat je hart een vreugdesprong doet maken. De waardebon voor een de MAKE-UP WORKSHOP CADEAUBON is een super tof cadeau. Zo kan je alleen of samen met je vriendinnen te midden van heel veel make-up experimenteren met technieken en kleuren die bij jou passen. Je neemt al die know how mee naar huis en daarbovenop geniet je nog van een korting van 10 % in de shop op de dag van de workshop. Er is een mooi aanbod voor TIENER CADEAUBONNEN

Deze bonnen zien er vrolijk, speels, guitig, grappig, sommige ook stoer en anderen dan weer out-of-the box uit. Deze bonnen hebben veel eigenheid door de vormgeving en de leuke quotes waarin jouw tiener zich vast zal herkennen.

Een super tof cadeau voor de feestdagen, een verjaardag, een comunniefeest, lentefeest, als beloning voor een mooie inzet, of gewoon als een fijn verwenmoment. Je kan niet jong genoeg leren om te genieten van de fijne dingen in het leven. Dat willen we onze jeugd toch meegeven? Geluksmomenten creëer je zelf. Zelfliefde is belangrijk en een zachte omgang met elkaar is van onschatbare waarde.

Een cadeaubon voor een behandeling is heel verrassend, vernieuwend, uniek en onvergetelijk geschenk waar zowel een fysieke als een psychische deugd aan zit. Er zijn cadeaubonnen voor gelaatsverzorgingen, make-up sessies, oorkaarsbehandelingen en massages. Deze behandelingen zijn zowel voor jongens als voor meisjes in te boeken.

Meestal komen er meisjes, omdat men dit associeert met vrouwelijke zachtheid. En toch kunnen jongens hier ook echt wel van genieten. Ook mannen houden van een fijne aanraking. Jammer dat ze vaak die kans niet krijgen... omdat 'de maatschappij' het niet vindt passen bij de man. Maar hé... genieten past bij iedereen en doet totaal geen afbreuk aan mannelijkheid.

Ik kreeg hier al ongelofelijk veel fijne reacties op. De meeste tieners keren ook bij een volgende feestaangelegenheid terug op eigen vraag.