Een bijzonder Cadeau om te geven ...  en te krijgen!

Er zijn  Meerdere Prachtige Waardebonnen waaruit je kan kiezen. Elke waardebon heeft een specifieke en unieke vormgeving. Een bon die klasse en schoonheid uitstraalt. Hij is gedrukt op prachtig, stevig, dik, parelmoer papier. De mooie, warme kleuren en accenten in goud geven deze prachtige bonnen een luxueuze uitstraling. Bij elke bon hoort een bijhorende parelmoer, glanzende briefomslag.

Al deze bonnen verschillen van vormgeving waarbij u kan kiezen wat het best bij de ontvanger van de bon past. Verder zijn de bonnen allemaal gelijk. U kan bij al deze bonnen bij aankoop van een bon zelf het bedrag bepalen dat u wenst te besteden. U kan kiezen of u de geldwaarde noteert OF een behandeling aankoopt en noteert. Deze bon kan u besteden in de ganse Inner Sparkle praktijk. Zowel in de eutonie praktijk als in het schoonheidsinstituut. Maar u kan hem evenzeer besteden in de ganse collectie van de beauty, make-up, interieur en textiel shop van ons instituut. Een heel mooi cadeau dat je hart een vreugdesprong doet maken. 

En ook de Make-Up workshop is een super tof cadeau. Zo kan je alleen of samen met je vriendinnen te midden van heel veel make-up experimenteren met technieken en kleuren die bij jou passen. Je neemt al die know how mee naar huis en daarbovenop geniet je nog van een korting van 10 % in de shop op de dag van de workshop. 

De Tiener Gelaatsverzorging (mogelijk met Make-up) bon. Wie hier dolblij mee is? Elke jonge 10-ner die er van geniet om eens lekker verwend te worden met een heerlijke, zachte gelaatsverzorging met de producten van Bahïja die speciaal zijn uitgezocht voor de jonge tienerhuiden. Dit is een heerlijk kennismakingsmoment met schoonheidsverzorging. Deze verzorging legt het accent op genieten. De beleving staat hier centraal en de gelaatsverzorging zorgt voor de beleving. Er van genieten dat iemand met je gelaat verwent, een facial scrubje voelen, een massage, de heerlijke geuren van de natuurlijke crèmes, het voelen van de warmte. Helemaal relax en ZEN. Na deze heerlijke sensatie is er de mogelijkheid om een zelfs met een subtiel vleugje make-up naar huis te gaan.  Een heel verrassend, vernieuwend en onvergetelijk geschenk. Deze bon wordt vaak aangekocht voor een verjaardag, een vormsel, als cadeautje of gewoon als onvergetelijk moment.

Meestal komen er meisjes omdat mensen weten dat ze hier heel blij mee zijn. Ik kreeg hier al ongelofelijk veel fijne reacties op. De meeste tieners keren ook bij een volgende feestaangelegenheid terug op eigen vraag.

En Jonges kunnen hier ook echt wel van genieten. Ook mannen houden van een fijne aanraking. Jammer dat ze vaak die kans niet krijgen... omdat de maatschappij het niet vindt passen bij de man. Maar hé... genieten past bij iedereen en doet geen afbreuk aan mannelijkheid. Toch? 


De waardebon van de Inner Sparkle Eutoniepraktijk heeft een unieke vormgeving met mooie, warme kleuren en accenten in goud. Een prachtige bon die tot de verbeelding spreekt. 

Prijs bon: zelf te bepalen. Te noteren in geldwaarde of in een behandelingskeuze. 

Dit is de waardebon die ontworpen is voor het schoonheidsinstituut. De uitvoering is chique met veel sparkle gevoel. Er is gewerkt met accenten in goud wat zorgt voor een WOW-effect. 

Prijs bon: zelf te bepalen. Te noteren in geldwaarde of in een behandelingskeuze.   

Deze bon is speciaal ontworpen voor de jonge TIENERS.  Hij oogt vrolijk, speels, guitig, grappig en out-of-the box. De bon heeft veel eigenheid door de vormgeving en de leuke quotes waarin jouw tiener zich vast zal herkennen. Een heel verrassend, vernieuwend en onvergetelijk geschenk.  

Prijs bon: 50 euro - gelaatverzorging en make-up  60 minuten

Prijs bon: 40 euro - gelaatsverzorging van 45 minutenBen jij jarig? 


Dan zal dit je dag extra bijzonder maken!