Basis Make-up workshop

 NATURAL LOOK

We werken in een besloten FB groep waartoe je, na inschrijving, uitgenodigd wordt. In deze groep gebeuren de posts waarnaar u kan kijken wanneer u wil en zo vaak u wil. 

Elke video post betreft een ander make-up thema. Als we alle thema's doorlopen hebben, is onze make-up look helemaal klaar. 

U kan er voor kiezen om voor deze workshop een testset te bestellen zodat dit voor u een ervarings- en belevingsmoment wordt. Maar u kan ook werken met je eigen make-up.

Het voordeel van een online workshop is dat je zelf je tempo bepaalt, dat het je veel kwaliteiten en mogelijkheden biedt. Het past helemaal in je tijdsschema want je (her)bekijkt zo vaak en wanneer je wil. Na afloop van de workshop blijft alles nog een ruime tijd online toegankelijk voor de deelnemers. Je wordt persoonlijk begeleidt tijdens dit ganse leerproces. 

Hierdoor is succes verzekerd.

Online: een cadeaubon voor workshop + make-up & skincare testset + een make-up geschenk:    85 euro (ideaal om als geschenk te geven)

Live: een cadeaubon voor workshop + make-up & skincare experiance + een make-upgeschenk + Fotomoment met fotograaf: 90 euro


EEN GEZONDE HUID IS EEN MOOIE HUID

We starten deze workshop steeds met skincare van Dermatude. U ontdekt en ervaart het voordeel, het belang en de deugd van een goede huidverzorging en een mooie, frisse, gezonde en jeugdige huid. Hiervoor krijgt u een experimenteer pakketje van Dermatude. 


YOUR MAKE-UP EXPERIANCE

Daarna verdiepen we ons in Make-up technieken. Je leert op een leuke manier een mooie, naturelle make-up opbouwen. Doordat je de make-up look opbouwt, kan je gaan variëren van heel zacht (zoals de foto hierboven) tot meer uitgesproken. In deze workshop richten we ons op nude, beige, champagne kleurige make-up tinten. Je krijgt handige tips & tricks waardoor je dat heel makkelijk, mooi en snel kan. Je ervaart hoe fijn en luchtig minerale make-up aanvoelt en draagt en hoe natuurlijk dit oogt. We gaan hier voor een make-up look waarbij niet de make-up in het oog springt, maar wel jouw glow en jouw uitstraling. 

Men zal niet denken ... 'ze draagt een mooie make-up' ... men zal denken ... 'amai, ze ziet er super goed en stralend uit.'


WAT JE LEERT

Waarom en hoe een primer gebruiken. Alles wat je moet weten wanneer je een BB cream gebruikt. Hoe en waarom afpoederen met foundation poeder. Waarom, hoe en waar je blush plaatst. Concealing om vermoeide ogen op te helderen. Je gelaat liften met highlights. Bronzer glow effect. Wenkbrauwen shapen. Lippen opmaken. Enkele prachtige oogschaduwtechnieken met 1 of meerdere kleuren. Mascara en eyeliner technieken voor een extra pittige look.


HOE JE DIT LEERT   ...   THE FUN & EASY WAY

Dit leer ik je in video tutorial posts met een duidelijke uitleg. Ze worden voor u dagelijks nieuw opgenomen door mezelf. Je kijkt wanneer het jou past en zo vaak je wil.

Je kan zelf aan de slag met uw make-up experiance set die je van mij ontvangt na inschrijving.

Zo ervaart u, oefent u en leert u in praktijk. U krijgt posts met interessante tips en tricks die aansluiten bij wat je leert.


WAT ZIJN POSTS   ...  A REMINDER IS ALWAYS EASY

Er zijn de make-up video opnames die in een bericht gepost worden. Maar ook foto's, weetjes, tips & tricks, do's & dont's worden in berichten gepost in de groep. Zo ontdekt u ondermeer in een post met welke oogschaduwkleuren jouw ogen matchen. Maar ook leert u zo hoe je je lip(pen) optische voller kan laten lijken, ... Met andere woorden... alles wat je leert in de verschillende make-up thema's ontdekt je in posts. 


WAT ZIT ER IN EEN TESTSET SKINCARE & MAKE-UP

Deze set is samengesteld per workshop en bevat ook telkens andere producten. Voor de basis workshop bevat dit voor skincare de producten van Dermatude voor huidverbetering. Hierin zit zowel reiniging als verzorging. Dat omvat: cleanser melk, toner, een enzymatische peeling, speciale hydra crème.

Wat de make-up betreft zitten er een primer in, 2 kleuren BB cream, 2 foundation poeders, blush, verschillende kleuren oogschaduwpoeders, een bronzer, ... Deze set wordt aangepast aan uw huidtype. Het make-up cadeau is iets wat je tijdens de worskhop al fijn kan gebruiken.

Indien u niet de nodige borstels heeft, kan u die bij mij lenen gedurende de week van de workshop.