Valentijns Make-up Workshop

Dit is een heel leuk cadeau om te geven én om te krijgen. 


Het is op een fijne manier bezig zijn met jezelf. We werken eerst rond skincare en huidverbetering omdat een gezonde huid, een mooie huid is. Die basis heb je nodig om een mooie make-up te kunnen maken. Daarna verdiepen we ons in Make-up. U leert alle stappen van de basis make-up met de tips en tricks om vermoeidheid in het gelaat weg te werken en zones te liften op een slimme en makkelijke manier. Je ervaart dat een mooie make-up niet moeilijk hoeft te zijn en ook niet veel tijd hoeft te kosten.

Deze workshop boost je zelfvertrouwen omdat je ervaart dat het niet moeilijk is om jezelf die extra glow te geven. Je ziet er goed uit, het voelt goed en dat straal je uit. Daar geniet je zelf van, maar ook de mensen die je graag zien in je omgeving genieten van de glow die je omhult.

In deze workshop leer je een prachtige, zachte, romantische make-up look maken met toch een iets uitgesproken oogschaduw look.

Online: een cadeaubon voor workshop + make-up & skincare testset + een make-up geschenk: 85 euro

Live: een cadeaubon voor workshop + champagne bij aankomst + make-up & skincare experiance + een mooi make-upgeschenk + Fotomoment met fotograaf. Dit alles mooi als cadeau ingepakt: 95 euro


EEN GEZONDE HUID IS EEN MOOIE HUID

We starten elke workshop steeds met skincare van Dermatude. U ontdekt en ervaart het voordeel, het belang en de deugd van een goede huidverzorging en een mooie, frisse, gezonde en jeugdige huid. Hiervoor krijgt u een experimenteer pakketje van Dermatude. 


Natuurlijk enkel minerale Make-up

Waarom en hoe een primer gebruiken. Alles wat je moet weten wanneer je een BB cream gebruikt. Hoe en waarom afpoederen met foundation poeder. Waarom, hoe en waar je blush plaatst. Concealing om vermoeide ogen op te helderen. Je gelaat liften met highlights. Bronzer glow effect. Wenkbrauwen en lippen opmaken. Een prachtige oogschaduwtechniek met 3 kleuren. Mascara en eyeliner technieken voor een extra pittige blik.


Verschillende workshop opties

U kan kiezen tussen een LIVE of een ONLINE workshop in dit thema.

LIVE gaat deze workshop door op in mijn instituut op 18/02/2022 om 18.00 uur

ONLINE start deze workshop op 15/02/2023 in de avond. Dit is niet LIVE en u kan deze workshop bekijken en beleven wanneer u zelf kiest. Meer info over de werking van een online workshop, vindt u op de make-up workshop pagina.