Ik voel me als een kind in de snoepwinkel in mijn shop.

Er zit heel wat bijzonder in onze shop

In de Inner Sparkle shop kan je jezelf of anderen eens lekker verwennen. Er zijn heel wat productjes waarmee je een unieke kleine of grote cadeaudoos kan samenstellen zoals jij het graag wil... uniek, mooi, stijlvol en helemaal op maat. 

Baïja is de eerste productenlijn die ik je wil voorstellen. Het is een merk dat zich enkel richt op producten van heel natuurlijke oorsprong. Zowel de heerlijke geur als de kleur als het product zijn allemaal gewonnen in het plantenrijk. Niets synthetisch dus en dat merk je. Baïja heeft zowel producten voor het lichaam als voor je woning. Het gamma van de geuren is uitgebreid en daarom verandert het aanbod regelmatig.


Make-up... ook altijd leuk om te kopen, te geven of te krijgen. Ik werk met Bellapierre. Een mineraal make-up merk van zeer goede kwaliteit met een zachte prijs. Wanneer u make-up wenst te kopen, geef ik graag advies en test ik het met je uit zodat je kan zien wat je koopt. Met enkele make-up tips ben je zo vertrokken om een mooie make-up te maken. En een mooie make-up die fijn en licht draagt. Je voelt deze make-up niet zitten en dat is heerlijk. Een heerlijk en eerlijk merkt.


Gelaatsverzorgingsproducten van Dermatude zitten ook in de shop. Dit is een heel uniek, huidverbeterend merk dat prijs-kwaliteit echt heel goed zit. Je betaalt minder dan voor sommige feelgood producten en het werkt zoveel zichtbaar en voelbaar beter. Heb je een moeilijk huidje of heeft je huid speciale behoeften, dan is dit een heel goed merk. Dit merk heeft reinigings- verzorgingsproducten en bijzondere huid-verwenproducten zoals crème maksers en vliesmaskers voor het ganse gelaat of voor specifieke gelaatzones.


Dat is er ook nog een wisselend aanbod in textiel, oorbelletjes, rieten tassen, ... Dit aanbod is seizoen afhankelijk. De meeste van deze dingen blijven een tijdje en verdwijnen dan weer om plaats te maken voor iets nieuws.