make up en body producten

Dermatude

Deze heel natuurlijke, fantastische, huidverbeterende producten kan u ook vinden in onze shop. Op die manier kan u ook, zonder een behandeling, thuis genieten van deze unieke, heerlijke en eerlijke producten. Van zodra u hier mee werkt, zal ik u niet moeten overtuigen. Je ziet en voelt dat al dadelijk.

U vindt hier zowel de reinigingslijn met de melk, toner en peeling. Alsook de verzorgende serums, crèmes, maskers, zonnecrème, ... 

Baija 

Super natuurlijke, zijdezachte, heerlijk geurende producten voor je lichaam en voor in je huis. Ze zijn met liefde en oog voor detail, zowel in geur als in vormgeving, artisanaal gemaakt met producten uit en van de natuur. Om jezelf eens lekker te verwennen of om een uniek cadeautje te geven aan wie jij bijzonder vindt.

DeMadre

        Prachtig textiel om jezelf te verwennen,                 je mooi te maken en de sfeer van het instituut door te trekken tot thuis.

Deze zalige, unieke lijn van o.a. Fouta's,  hamamdoeken, kamerjassen en plaids in diverse patronen en kleuren. Fijn voor op het strand, in de sauna, op vakantie of gewoon lekker thuis.  Het zijn pareltjes die veelzijdig zijn in gebruik... van handdoek, strandlaken,  dekentje en in de winter als sjaal. Ze nemen weinig plek in, zijn luchtig en zacht in gebruik. En niet onbelangrijk... zijn snel droog.  Deze schatjes bestaat uit 100 % biologisch katoen.