Welkom in mijn zielenspiegel

Elke dag van mijn leven ben ik in beweging. Een beweging van expansie die organisch verdiept, verbreedt en terugplooit op zichzelf. Het leven is een soort van verteringsproces. En dat vindt ik allerminst gezegd boeiend. Mezelf observeren in het schouwspel van dit leven dat soms eerder lijkt op een moeilijke circusact waarbij de zoektocht naar balans mijn grootste thema is. Om balans te kunnen vinden is het nodig om dingen te kunnen loslaten. Het tweede belangrijke thema in mijn leven. Dit onderzoek ik heel degelijk door mezelf te observeren en te bevragen, mezelf uit te dagen en met mezelf lachen als ik weer maar eens ervaar dat de aarde altijd klaar staat om me op te vangen als de circusact mislukt.

Een belangrijk onderdeel van deze leerschool is voor mij EUTONIE die me letterlijk en figuurlijk rust en balans brengt. Over de eutonie zou ik je heel veel boeiende dingen kunnen vertellen. Maar dat deed ik al op de website die ik maakte... speciaal voor de eutonie. www.inner-sparkle-eutoniepraktijk.be

Een tweede belangrijke bron tot ontwikkeling is voor mij BOEKEN. Boeken die mezelf altijd weer iets nieuws brengen of iets wat al voelbaar is, meer verdiept. Boeken zorgen ervoor dat het beeld dat ik ben, waar ik mijn leven lang aan boetseer, meer en meer verfijnt wordt. En het proces van dat boetseerwerk, zet zich neer in mijn nieuwbrieven waar ik mijn eigen proces in woorden neer leg. En dit kan je hier vinden.  

Geen glans zonder wrijving.

Ik ben maar een druppeltje in de zee. Maar zonder mijn druppeltje is de zee niet meer wat ze is.