Make-up

Je gelaat krijgt extra uitstraling met een mooi geplaatste make-up. 

Hiervoor gebruik ik enkel minerale make-up omdat dit echt goed is voor je huid. Maar al te vaak ontstaan huidproblemen door het gebruik van foute, huidonvriendelijke make-up. Ik ga in mijn instituut enkel voor hoogstaande kwaliteit waar ook de meest gevoelige huiden van gaan stralen. Ik kies voor Bellàpierre.


Laat je verwennen als een Diva.

U kan er voor kiezen om je eens lekker te laten verwennen en als een Diva. Jij kan het Inner Sparkle instituut buiten stappen met een make-up stijl en kleuren die jij zelf gekozen hebt uit mijn zeer uitgebreid experimenteer make-up labo. De hele collectie van Bellápierre is aanwezig. Maar eerst ga ik eerst je huid grondig reinigen en hydrateren. Vervolgens bespreken en bekijken we samen de kleuren en make-up stijlen die best bij je passen en waar jij je mooi in voelt. Uit deze waaier van mogelijkheden maak jij je keuze. Dan breng ik de make-up bij je aan. 

Dit duurt ongeveer 60 minuten.

Prijs: 65 euro


Lekker zelf doen in de make-up workshop.

In de workshop beginnen we met het reinigen van de huid. Daarna kan je in mijn make-up labo aan de slag met allerlei soorten en kleuren MINERALE make-up. De hele collectie van Bellápierre is voor u beschikbaar om mee te werken. Je probeert, ontdekt en creëert tot je helemaal tevreden bent. Ik sta je bij met handige tips en tricks om in een korte tijd een prachtige make-up te realiseren. Deze kennis neem je mee naar huis en daar kan je elke dag erna nog van genieten.

Indien u deze workshop liever niet alleen komt doen, wordt het tarief voor jou en je vriendinnen wat goedkoper én de werktijd wat langer. Dubbel voordeel en super gezellig. Een knabbeltje en een fris- of warm drankje zijn in de prijs inbegrepen.

1 persoon - 60 min - 65 euro per persoon

2 personen - 90 min - 40 euro per persoon

3 personen - 120 min - 40 euro per persoon

4 personen - 120 min - 35 euro per persoon

Vanaf 5 personen - 150 min - 30 euro per persoon