Make-up

Lekker zelf doen ... LIVE ... ONLINE ... alles heeft zijn voordelen.


Live make-up workshop.

Deze workshops gaan door in mijn instituut omdat daar alle make-up bij de hand is en u zo breed mogelijk kan gaan experimenteren en ervaren. Er zijn enkele momenten in het jaar dat ik een workshop organiseer waarop u kan inschrijven. Maar je kan ook kiezen om zelf een privé workshop bij me in te boeken.

Hoe gaat deze workshop en wat kan je verwachten? In de workshop beginnen we met het reinigen van de huid en eventueel worden de wenkbrauwen mooi in vorm gezet. Dat doet erg veel aan je make-up look. Daarna kan je in mijn make-up studio aan de slag met allerlei soorten en kleuren MINERALE make-up. Je leert op een gemakkelijke en duidelijke manier hoe je snel een mooie make-up look kan maken. Je oefent stap voor stap, onder persoonlijke begeleiding, krijgt tips en tricks, krijgt een handige fiche om op te noteren zodat jij thuis in een hele korte tijd een prachtige make-up look kan realiseren. Deze kennis neem je mee naar huis en daar kan je elke dag erna nog van genieten.

Indien u deze workshop liever niet alleen komt doen, wordt het tarief voor jou en je vriendinnen wat goedkoper én de werktijd wat langer. Dubbel voordeel en super gezellig. Een knabbeltje en een fris- of warm drankje zijn in de prijs inbegrepen.

1 persoon - 60 min - 65 euro per persoon

2 personen - 90 min - 55 euro per persoon

3 personen - 120 min - 50 euro per persoon

4 personen - 120 min - 40 euro per persoon

Vanaf 5 personen - 150 min - 40 euro per persoon


Online make-up workshop.

Leer en ontdek je graag alles in de online make-up workshop? Dat heeft ook heel wat voordelen.  U hoeft de deur niet uit en kan lekker in je zetel de filmpjes bekijken die ik post. U kijkt zo vaak en wanneer u wil. U kan er voor kiezen om een handige experimenteer set te bestellen zodat u zelf alles kan oefenen wat in de video's aan bod komt en ze minerale make-up te ontdekken en ervaren. Zo wordt het een echt ervaringsmoment moet een fijne oefenkans.

Hoe dit werkt? Ik lanceer op bepaalde tijdstippen in het jaar een online make-up workshop. U kan daarop inschrijven. Dan voeg ik u toe in een besloten FB groep of Instagram groep. Wanneer de workshop start, krijgt u in de groep alle info. Gedurende enkele dagen post ik super leuke stap-voor-stap opgebouwde skincare en make-up video's die heel duidelijk zijn. Deze filmpjes duren per keer ongeveer 10 minuten. U ontvangt max 3 filmpjes per dag. Deze video's worden speciaal opgenomen per workshop. Dat is dus voor iedere workshop nieuw materiaal. Ik stem mijn filmpjes af op mijn publiek wat smaak, stijl, wensen en typologie betreft. Na enkele dagen hebt u een prachtig voorbeeld stappenplan om te gebruiken zo vaak u wil. In de workshops komen heel wat praktische tips en tricks. U ontvangt ook posts over de video's zodat u het nog eens in een notendop samengevat krijgt. Heel handig om later nog te gebruiken. De online groep blijft gedurende meerdere weken actief zodat u voldoende tijd hebt om te kijken, te luisteren en te oefenen. Het is ook een interactief gebeuren. U kan in de groep ook zelf dingen vragen of posten. Daardoor wordt het een heel fijn en levendig gebeuren. Ook is er een moment waarop je LIVE kan gaan in de groep. Op die manier wordt het super fijn.