Salon Hamam

PUUR GENIETEN.

GEUREN EN PRODUCTEN UIT HET OOSTEN NEMEN JE GEVOEL MEE OP REIS NAAR DAAR WAAR HAMAM ZIJN OORSPRONG VOND.


Hamam is een heerlijk zacht eeuwenoud Oosters reinigingsritueel. Een lichaamswijsheid die ik graag met jullie wil delen.

Een Hamam behandeling reinigt diepgaand, stimuleert de stofwisseling, geeft een stralende teint, frist energetisch en geestelijk op, ont-strest,... Het is een deugd voor lichaam en geest.


Salon Hamam heeft veel gemeen met de traditionele Hamam maar is toch enigszins verschillend. De omgeving waarin het ritueel plaats vindt, is anders waardoor er minder overvloedig met water gewerkt wordt. Wat vast staat is dat het een bijzondere, deugddoende ervaring is.

Ik werk enkel met unieke Hamam producten van Bahïja. Heel verfijnd en natuurlijk, afgestemd en speciaal ontwikkeld volgens de typsche Hamam cultuur.

Je lichaam warmt eerst op in de infrarood cabine om je huid voor te bereiden op het reinigingsritueel. Dan volgt er een uitgebreide reiniging met ondermeer een ZACHTE scrub, een traditionele overvloedige zeepmassage met zwarte zeep, een lichaamspakking en een intensief reinigende gelaatsbehandeling met Ghassoul om de vermoeide huid terug frisheid te geven. En als kers op de taart is geniet je van een overheerlijke effleurage van je ganse lichaam met Arganolie.

Om in deugd deze ervaring af te sluiten en de door de behandeling vrij gemaakte afvalstoffen goed te kunnen afvoeren, schenk ik u achteraf nog een lekker glaasje thee uit onze zeer uitgebreide theebar.

Duur 90 min - Prijs 120 euro